Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Udstansede klistermærker (Die cut)

Har du brug for udstansede (die cut) klistermærker til f.eks. videresalg eller som 'give-away' i dine produktforsendelser, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Foliepartner kan du få dine klistermærker skåret og udstanset i netop den form, du ønsker! Bestil idag og modtag dem med posten inden for ganske få dage.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Mange anvendelsesmuligheder

Hvorfor vælge udstansede klistermærker?

Udstansede klistermærker - også kaldet die cut klistermærker - er klistermærker, der leveres med gennemskåret bagpapir, det vil sige, hvor klistermærkets form og formen på det papir, klistermærket sidder på, er tilpasset hinanden, så det ser pænt ud.

Denne slags klistermærke er meget anvendt til klistermærker mod logo, der bruges som 'give-aways' på messer og ved produktforsendelse eller til videresalg.

Disse klistermærker er gode til at øge brand awareness - det vil sige kendskabet til dit brand eller firmanavn. Du har sikkert før set forskellige brand-mærker klistret på en computer, på en bilrude eller lignende.

Hvordan er kvaliteten af den anvendte folie?

Hos Foliepartner anvender vi en hvid støbt folie til vores udstansede klistermærker, som sikrer et flot detaljeret motiv. Limen på folien er en klar og kraftig klæber, der sikrer, at mærkerne ikke begynder at løfte sig i hjørnerne efter montering. Folien egner sig til både udendørs og indendørs brug.

Hvor længe holder et udstanset klistermærke?

Hos Foliepartner sætter vi en ære i at levere klistermærker i meget høj kvalitet. Derfor kan du regne med en holdbarhed på laminerede klistermærker på 5-7 år. Laminatet øger holdbarheden markant, da det beskytter de printede klistermærker mod skrammer og UV-stråler fra solen. Du kan naturligivs også fravælge laminering, hvis dine klistermærker ikke behøver holde mere end en enkelt sæson. Klistermærker uden laminering holder i op til 1 år.

Hvordan modtager jeg mine klistermærker?

De udstansede klistermærker leveres i sagens natur som løse klistermærker og vi sender pakken af sted, så du har den indenfor 1-3 hverdage.

Ved spørgsmål til udstansede (die cut) klistermærker, kan du altid kontakte os på chatten eller via mailen kontakt@foliepartner.dk .

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top