Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Udendørs skilte

Har du brug for udendørs skilte - for eksempel gadeskilte, facadeskilte, byggeplads skilte eller noget helt fjerde? Hos Foliepartner laver vi lige præcis de skilte, du har brug for - hurtigt og til billige priser. Finder du ikke lige de udendørs skilte, som du leder efter, blandt vores kategorier nedenfor, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på udendørs skilte i specialmål. Vi svarer hurtigt på alle forespørgsler.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Mange anvendelsesmuligheder

Lav dit eget skilt

Lav dit eget skilt. Hvad enten det er et facade-skilt, et a-skilt eller et gade-skilt, kan du hos Foliepartner altid selv levere dit eget færdige skilte-design, som vi så producerer for dig. Laver du dit eget skilt, kontrollerer vi naturligvis altid, om billedopløsningen er for lav, før vi producerer dit skilt og yder grafisk assistance efter behov, så du kan være sikker på førsteklasses kvalitet på det færdige skilt.

Skilte design

Skilte design

Når du laver dit eget skilte design er det vigtigt, at design-filen har en høj nok opløsning. Dette er nødvendigt ved printopgaver og især ved produktion af skilte, da en for lav opløsning vil give et uskarpt resultat, når grafikken kommer op på de store skilte. En anden ting, du skal være opmærksom på ved design af skilte er, at skriftstørrelsen skal være større end du tror - og at jo mindre tekst, jo bedre. Tænk selv på, hvor ofte du i bilen har passeret skilte med reklame, hvor du ikke fik budskabet med, fordi der var for meget tekst og alt for lille skriftstørrelse. Et godt skilte design, der giver den ønskede effekt hos forbipasserende (hvad enten de er til fods, på cykel eller i bil), har altså et knivskarpt, kort og stort budskab.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top