Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Sitemap

LIKE OS PÅ FACEBOOK

Foliebogstaver - Vores topseller er bogstaver udskåret i folie som du kender fra biler, skilte, postkasser, facader mm.

Klistermærker til båd - Udskåret i saltvandsbestandig folie. Design selv dit bådnavn i folie. Det er let, hurtigt

Monteringsguide til foliebogstaver - Vores guide til montering af folie hjælper dig med at få teknikken til at montere små og større tekster og motiver.

Selvklæbende bogstaver - Design nemt dine egne bogstaver i netop den farve, størrelse og skrifttype som du ønsker til bilen, båden, vinduet mm.

Bogstaver til postkasse - Bestil nemt bogstaver og husnummer til din postkasse, det tager 2 minutter og så får du netop det, du har brug for - slidstærke men billige bogstaver, der holder til vind og vejr

Bilreklame - Er en rigtig god mulighed for billig markedsføring af din virksomhed. Med klistermærker til bil.Men bilreklame markedsfører og brander du din virksomhed når du alligevel kører rundt til dine kunder. Smartere og nemmere bliver det ikke?

Personlige wallstickers - Wallstickers med din egen tekst, skrifttype osv. er en oplagt mulighed for at lave noget personligt udsmykning i din stue, værelse, kontor mm. Vi laver også wallstickers med logoer som mange firmaer bruger som udsmykning på kontoret.

Folie i metermål - Folie til dekoration af vægge og møbler eller afblænding af vinduer og døre folien kommer i hele længder så du nemt selv kan skære ud i de mål der skal bruges.

Matteret folie - Bestil nemt matteret folie til vinduer og glaspartier

Folie til skabe - Køb klæbefolie til dine skabe hos Foliepartner. Nem trin-for-trin-vejledning til montering. 'Nye' unikke skabe uden store omkostninger

Selvklæbende folie - Køb din selvklæbende folie i metermål hos Foliepartner - bredt udvalg af farver

Folie værktøj - Her finder du et stort udvalg af professionelle værktøjer til montage og afmontage af folie og klistermærker

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top