Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Selvklæbende tavlefolie

Selvklæbende tavlefolie i sort er en nem og billig metode til at lave f.eks. en skabslåge om til en tavle. Tavlefolien er i en rigtig fin tyk kvalitet, hvilket gør den stabil og nem at montere på plane overflader

Benyt nedenstående meter-beregner til at bestille din tavlefolie i ønskede den ønskede længde.

Tavlefolie - Sort selvklæbende folie

Tavlefolie er en sort selvklæbende folie, du let selv kan montere på fx en skabslåge, en dør eller en anden glat overflade, og vupti, så har du en praktisk og flot sort tavle, som du kan skrive på med kridt. Brug den sorte tavlefolie til at skrive menukortet på i caféen eller restauranten, eller til priser på butikkens varer.

Bruger du tavlefolien derhjemme, kan du glemme alt om gule post-its og huskelister, der bliver væk, for med et stykke selvklæbende tavlefolie på køkkenlågen bliver to-do-listen, ugens madplan eller børnenes huslige pligter ikke glemt igen.

Eller er det måske i kantinen på din arbejdsplads I mangler et sted at skrive beskeder og praktiske informationer til kollegerne eller afdelingerne imellem? Også her er den selvklæbende tavlefolie et smart alternativ til den gammeldags opslagstavle.

Bestil tavlefolie fra Foliepartner

Bestil nemt og billigt selvklæbende tavlefolie i sort her på siden, så sørger vi for hurtig levering samt en brugervenlig vejledning til, hvordan du selv nemt monterer tavlefolien på den ønskede overflade. Vi anbefaler, at du altid monterer tavlefolie på glatte, rene overflader, så du sikrer, at din tavle ikke bliver ujævn.

Montering af sort selvklæbende tavlefolie

Når tavlefolien ankommer i posten, er du klar til at montere. Men før du går i gang, er det vigtigt, at du læser nedenstående montagevejledning godt igennem, så du sikrer dig selv det bedste resultat:

Rengør grundigt den overflade, som du vil montere din tavlefolie på, og tør den godt af, så overfladen er både ren og tør, inden du begynder montering af folien. Vær ekstra opmærksom på at rense overfladen ude ved kanterne, da urenheder under folien kan få folien til at løsne sig med tiden.

Du skal ikke skære folien ud, inden du monterer den. Det er lettere at montere tavlefolien på overfladen og så efterfølgende skære den til rundt i kanterne med en hobbykniv.

Læg folien ned på et bord og træk forsigtigt ca. 10 cm af bagpapiret af folien.

Tag foliestykket op og monter de første ca. 10 cm øverst på din overflade ved hjælp af den praktisk folieskraber med filt, som du presser forsigtigt fra side til side på folien, så du undgår luftbobler under folien.

N kan du lige så stille trække mere og mere af bagpapiret af med den ene hånd, mens du med den anden hånd fortsætter med at presse filtskraberen fra side til side, så folien fæstnes på overfladen.

Når folien er monteret tager du en hobbykniv og skærer tavlefolien til rundt ved kanterne.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top