Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Selvklæbende folie

Selvklæbende folie i metermål tilbyder dig et hav af anvendelsesmuligheder og er ideelt til formål, hvor du søger en nem og billig, men ikke nødvendigvis permanent løsning. Det smarte ved selvklæbende folie er, at det er både flot og holdbart og kan afmonteres igen. Brug for eksempel selvklæbende folie til butiksudsmykning, farveskift af plane flader  - eller måske til at give møblerne derhjemme nyt liv. Folien er bedst til indendørs brug.

Folien har en bredde på 63 cm eller 126 cm og ved bestillingen angiver du blot det antal meter du har brug for, så skære vi folien ud i det ønskede mål. Vær opmærksom på at folien ikke er med en spærre i, så på nogle overflader vil man kunne skimte baggrunden den er monteret på igennem folien. Der kan bestilles en farveprøve for at teste folien af og se farve live da skærm farve ikke altid matcher 100%

Benyt nedenstående meter-beregner til at bestille selvklæbende folie i dine ønskede mål

Folie i metermål

Med folie i metermål er der alle muligheder for at være kreativ og selv designe det look, du ønsker. Måske trænger væggen i stuen til en enkelt stribe grøn? Eller måske vil du give lys til køkkenlågerne ved at pakke dem ind i hvid folie? Det eneste du behøver er noget folie i metermål, en lineal og en hobbykniv, så du kan skære folien til i de ønskede mål. Når du bestiller din folie i metermål hos Foliepartner, modtager du sammen med folien en monteringsvejledning og hvis der opstår yderligere spørgsmål, står vores fagfolk altid til klar til at give dig professionel rådgivning, så du får et flot resultat hver gang.

Hvor bruges klæbefolie

Klæbefolie eller selvklæbende folie (kært barn har mange navne) bruges eksempelvis i forretninger til sæson-udsmykning af vinduerne eller til at blænde vinduer eller glaspartier af med. Du kan også bruge klæbefolie som et alternativ til at male f.eks. skabslåger, skuffer, bordplader, lamper eller hvad end du får lyst til at give nye flotte farver uden at få striber efter en pensel. Det smarte ved brugen af klæbefolie er, at det er en billig og kreativ måde at lave en unik make-over af hjemmet på - og samtidig noget, som kan gøres om, hvis du om et år eller to hellere vil have en helt anden farve igen.

Montering af folie på låger

Når folien ankommer med posten er du klar til at monterer. For at sikre dig det bedste resultat er det vigtigt, at du overholder følgende vejledning omkring montering af selvklæbende folie :

 

  1. Rengør overfladen - Sikr dig at den overflade du skal monterer på er både ren og tør inden du begynder montering af folien. Rens overfladen af med f.eks. med sprit, isopropylalkohol eller vores renseservietter som indeholder isopropylalkohol, så du får fjernet eventuelle fedtrester inden montage.
  2. Skær folien ud - Skær folien større ud end det du skal bruge, du kan altid skære det væk efterfølgende.
  3. Montér folien:
    1. Læg folien ned på et bord og træk forsigtigt 10-15 cm af folien fra bagpapiret og lad det hvile ovenpå folien. Klip bagpapirsflappen lige af og placér folien på der, hvor den skal monteres.
    2. Stik fingrene forsigtigt ind under det løsnede stykke folie og fæstn forsigtigt folien på emnet - først med fingrene og efterfølgende med folieskraberen, så de første centimer klæber sidder jævn og godt fast. Opstår der en luftboble, kan du lige så stille trække folien af, indtil du når luftboblen og så bruge skraberen til at fæstne folien igen uden luftboblen. Der skal bruge nogle kræfter med skraberen for at undgå luftboblerne.
    3. Rul nu folien tilstrækkeligt meget sammen til at du kan få fat i bagpapiret og trække det af. Hold både rullen og bagpapiret udstrakt med den samme hånd, så du med den anden hånd kan

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top