Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Selvklæbende bogstaver

Selvklæbende bogstaver har et hav af spændende anvendelsesmuligheder både til markedsføringsformål og til sjove eller praktiske formål i hjemmet eller i forbindelse med din hobby. Design let dine egne klistermærker af selvklæbende bogstaver - du bestemmer selv tekst, størrelse og farve - og så sender vi klistermærker-bogstaverne til dig, som du hurtigt og nemt selv klæber på din bil, båd, postkasse eller noget helt fjerde. Vores selvklæbende bogstaver fås i mange forskellige farver samt i mat folie. Vælg dit produkt nedenfor og se de mange muligheder!

 

Fandt du ikke, hvad du søgte? Så kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Mange anvendelsesmuligheder

Selvklæbende bogstaver og tal

På udkig efter selvklæbende tal og bogstaver til f.eks. postkassen eller til at sætte åbningstider på din butiksdør eller -vinduer? Selvklæbende tal og bogstaver er en rigtig god måde at få synlighed på, hvad enten det handler om altid at få sin post leveret korrekt eller om at gøre kunder opmærksomme på for eksempel åbningstider eller specialtilbud i din butik.

Blomsterhandleren, der med klare grønne bogstaver og tal gør opmærksom på månedens buket i butiksvinduet. Bilforhandleren, der bruger selvklæbende tal og bogstaver på vinduerne ind til værkstedet til at gøre opmærksom på, at han kan kontaktes på et givent telefonnummer, hvis han ikke lige er til stede. Mulighederne for med lidt selvklæbende folie at skabe større synlighed og dermed større salg er mange!

Design selv bogstaver til båd, bil, vinduer, postkasse eller som wallstickers til væg

Hos Foliepartner kan du bestille alt i folie, blandt andet selvklæbende (klistermærker) bogstaver til din båd, din bil, dine vinduer og dine døre eller vægge (wallstickers). Den smarte designer, som du finder på de enkelte produktsider, lader dig let designe dine helt egne selvklæbende bogstaver som klistermærker, som du hurtigt og nemt monterer. Vi producerer og leverer din ordre af klistermærker-bogstaver indenfor 1-3 hverdage - og ved ordrer over 350 kroner betaler vi fragten for dig.

Det er nemt, bekvemt og så er bogstaverne samtidig billig og effektiv markedsføring!

Bestil foliebogstaver i eget design

Er du på udkig efter selvklæbende bogstaver til døre, indendørs skilte, opslagstavler, skabslåger, køleskab eller hyldeforkanter?

Hos Foliepartner kan du nemt og billigt bestille de selvklæbende foliebogstaver, du har brug for - og du bestemmer helt selv designet og størrelsen. Husk at du automatisk får mængderabat ved bestilling af flere identiske tekster. Har du brug for en helt specifik skrifttype, som ikke findes i vores foliedesigner, så send os en forespørgsel via kontakt@foliepartner.dk. Vi hjælper altid gerne med at finde den relevante skrifttype for dig.

Bådfolie der kan modstå det danske kystklima

Skal din båd navngives, har du brug for nogle selvklæbende bogstaver til båd, der kan modstå vind, vand og vejr. Med Foliepartners bogstaver til din båd får du et kvalitetsprodukt, der holder, og du designer selv nemt bogstavernes skrifttype, størrelse og farve.

Hvad enten du er på udkig efter bådnavn, kendingsmærker eller hjemhavnsnavn, så husk at du automatisk får mængderabat på dine selvklæbende bogstaver, når du lægger 2 eller flere identiske tekster i kurven.

Du kan læse mere om de forskellige typer mærker på produktsiden klistermærker til båd, hvor du også finder foliedesigneren.

Bilreklame - selvklæbende bogstaver til bil

Det kan være en særdeles effektiv form for markedsføring at montere folie-klistermærker på sin firmabil.

Der er mulighed for folieindpakning af alle typer biler, firmabiler og varevogne. Kører du ofte rundt på vejene i din firmabil, kan det være fordelagtigt at montere selvklæbende bogstaver på den. På den måde øger du kendskabsgraden og kommer igennem med din virksomheds budskab til rigtig mange mennesker.

Bilreklame kan blandt andet bruges til at oplyse firmanavn, cvr-nummer, telefonnummer, hjemmeside og slogan på din bil. Selvom bilfolie er mest anvendt af erhvervskunder, leverer vi naturligvis selvklæbende bogstaver til både erhvervs- og privatkunder, så ønsker du de klassiske selvklæbende bogstaver 'Mors dyt', 'Fars dyt' eller 'Børn i bilen', kan du selv designe og bestille dine klistermærker til bil hos Foliepartner.

Neon-bogstaver skaber ekstra synlighed

Er det tid til udsalg eller måske lyserød lørdag, er det oplagt at sætte sine budskaber på butiksvinduerne ved hjælp af selvklæbende neon-bogstaver. De flourescerende farver har en nærmest selvlysende bling bling-effekt og denne type klistermærker (bogstaver, tal eller konturskårede figurer osv.) er virkelig effektive til at tiltrække forbipasserendes opmærksomhed.

Hos Foliepartner bestemmer du selv designet af dine selvklæbende neon-foliebogstaver og du kan frit vælge mellem følgende flourescerende farver: Neon-grøn, neon-orange, neon-pink, neon-rød og neon-gul.

Wallstickers - selvklæbende bogstaver til væg

Wallstickers er folie til væggen, der kan bruges både til at sætte fokus på slogan eller virksomhedens værdier på væggen i kontorlandskabet, eller til at få dit personlige yndlings wallsticker-citat sat op i entréen, i køkkenet eller på børneværelserne.

I de seneste år er det igen blevet moderne at dekorere sine vægge med personlige wallstickers, som kan monteres på vægge på arbejdspladsen og i butikken, såvel som i private hjem. Ønsker man at give et værelse et nyt og friskt look, vil det være oplagt at overveje de populære selvklæbende bogstaver til væggen.

Selvklæbende bogstaver til postkasse

Skal du have en ny postkasse og / eller flytte i nyt hus eller lejlighed, så kan det være relevant at købe selvklæbende bogstaver til postkasse, der kan modstå det danske vejr, vind og nedbør.

I forbindelse med køb af selvklæbende bogstaver til postkasse kan du naturligvis både købe tal og bogstaver, så der kan stå navne, vejnavn og husnummer på postkassen.

Alle vores bogstaver og tal er selvklæbende, således at de er ganske nemme at sætte på postkassen. Men vær opmærksom på, at postkassen gerne skal være mindst 5 grader varm, når du monterer de selvklæbende bogstaver. Om vinteren kan det altså være en fordel at monteringen af bogstaverne foregår indendørs, så du opnår den længst mulige holdbarhed.

Logo i konturskåret folie

Har du brug for både firmanavn og logo til fx firmabilen, eller i wallstickeren til bagvæggen på messestanden, så klarer vi hos Foliepartner også den opgave for dig.

Den konturskårede (figurskårede) folie giver et rent og flot udtryk og har du forskellige farver i logoet, er der også mulighed for at kombinere flere farver i skærefolien uden at monteringen for dig bliver en flertrinsproces.

Læs mere om konturskårede logoer under folielogo og kontakt os for et uforpligtende tilbud på figurskårede logo-klistermærker m/u bogstaver.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top