Skip to content

GRATIS FRAGT

For ordre over 350kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

0
0,00 DKK

Cart

Ingen varer i kurven.

Selvklæbende bogstaver

Selvklæbende bogstaver har et hav af spændende anvendelsesmuligheder både til markedsføringsformål og til sjove eller praktiske formål i hjemmet eller i forbindelse din hobby. Design let dine egne selvklæbende bogstaver - du bestemmer selv tekst, størrelse og farve - og så sender vi bogstaverne til dig, som du hurtigt og nemt selv klæber på din bil, båd, postkasse eller noget helt fjerde. Vores selvklæbende bogstaver fås i mange forskellige farver samt i mat folie. Vælg dit produkt nedenfor og se de mange muligheder!

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Mange anvendelsesmuligheder

Selvklæbende tal og bogstaver

På udkig efter selvklæbende tal og bogstaver til f.eks. postkassen eller til at sætte åbningstider på din butiksdør? Selvklæbende tal og bogstaver er en rigtig god måde at få synlighed på, hvad enten det handler om altid at få sin post leveret korrekt eller om at gøre kunder opmærksomme på for eksempel åbningstider eller specialtilbud i din butik.

Blomsterhandleren, der med klare grønne bogstaver og tal gør opmærksom på månedens buket i butiksvinduet. Bilforhandleren, der bruger selvklæbende tal og bogstaver på vinduerne ind til værkstedet til at gøre opmærksom på, at han kan kontaktes på et givent telefonnummer, hvis han ikke lige er til stede. Mulighederne for med lidt selvklæbende folie at skabe større synlighed og dermed større salg er mange!

Design selv bogstaver til båd, bil, vinduer eller som wallstickers til væg

Skal din båd navngives, har du brug for nogle bogstaver til båd, der kan modstå vind, vand og vejr. Med Foliepartners bogstaver til din båd får du et kvalitetsprodukt, der holder, og du designer selv nemt bogstavernes skrifttype, størrelse og farve.

Hos Foliepartner finder du ikke kun bogstaver til din båd, men også til din bil, dine vinduer og dine døre eller vægge (wallstickers). Den smarte designer, som du finder på de enkelte produktsider, lader dig let designe dine helt egne bogstaver, som du hurtigt og nemt monterer på din båd, bil, vinduer eller vægge.

Det er nemt, bekvemt og så er bogstaverne samtidig billig og effektiv markedsføring!

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top