Skip to content

GRATIS FRAGT

For ordre over 350kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

0
0,00 DKK

Cart

Ingen varer i kurven.

Print klistermærker

Har du brug for print klistermærker til for eksempel mærkning af værktøj, navne i tøj eller logo klistermærker til firmagaver? Vores print klistermærker giver dig et væld af muligheder, hvad enten det handler om at kende forskel på værktøjet på en byggeplads, at kunne finde lille Ankers jakke i børnehaven eller at opnå brandingværdi gennem firmagaver. Bestil dine print klistermærker, etiketter eller navnelapper allerede i dag og modtag dem med posten inden for få dage. Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine muligheder.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Forhåndsvisning

cm
cm

Hvilke filtyper kan du anvende?
Oplever du problemer med at uploade din fil, så kontakt os gerne på chatten eller via kontakt@foliepartner.dk.
Har du kommentarer til din bestilling, kan du skrive dem i feltet nedenfor:
Bredde
cm
Højde
cm
Laminering
Hvorfor vælge laminering?
Udskæring
Hvilken udskæring skal du vælge?

Antal:

pr. stk

0

Samlet pris 0

Mange anvendelsesmuligheder

Lav dit eget klistermærke

Lav dit eget klistermærke hos Foliepartner og få dit helt eget design ført ud i livet. Drop jagten på det perfekte klistermærke - lav dit eget. Så printer vi dem for dig som enten almindelige print klistermærker, etiketter eller navnelapper. Og vi yder grafisk assistance, hvis du får brug for det. Det er meget lettere end du går og tror - og så er følelsen af, at du selv har lavet dit eget klistermærke, bare meget federe, end når du køber noget færdigt eller betaler en grafiker for at lave noget, der bare ikke helt blev, som du havde forestillet dig.

Design klistermærker

Design klistermærker selv og giv kreativiteten frie tøjler. Hos Foliepartner kan du selv designe dine klistermærker ved hjælp af vores smarte design-funktion, hvor du selv bestemmer farver, fonte og skriftstørrelser. Du kan også lave dit klistermærke-design i et grafisk design-program og sende det til os, så printer vi dine klistermærker for dig. Det er både nemt, hurtigt og billigt. Kontakt os eventuelt for at få et skræddersyet tilbud.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top