Skip to content

GRATIS FRAGT

For ordre over 350kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

0
0,00 DKK

Cart

Ingen varer i kurven.

Personlige Wallstickers

Det er blevet mere og mere almindeligt at designe en personlig wallstickers citater. NB: vi kan ikke lave Emoji,ideogrammer og smileys i skære folie.

Hvis man gerne vil skille sig ud fra mængden med ensartede wallstickers, så kan det være relevant at skabe sine egne wallstickers med mulighed for at sætte sit eget personlige præg på designet.

Det har aldrig været nemmere at designe sin egen wallsticker, da man i princippet ikke behøves have nogen tekniske evner indenfor design.

Brug nedenstående designer og bestil din helt egen personlige wallsticker med f.eks. dit yndlings digt eller citat.
Eller kontakt os for at få lavet dit eget motiv som en wallsticker.

Indtast tekst (Klik ENTER for flere linjer)

Forhåndsvisning

cm
cm
Skriv din tekst her

Bogstav højde

Total mål (Alle linjer i cm)

Højde

Bredde

Skrifttype

Spejlvendt

Justering

Fed

BoldIcon

Antal:

pr. stk

0

Samlet pris

0

Hvad er en wallsticker?

Kort beskrevet er en wallsticker en moderne form for vægdekoration, som bliver anvendt i private hjem såvel som hos virksomheder og institutioner. En wallsticker er typisk enten en tekst eller et motiv, som man kan hænge op på væggen. Du kan sætte din wallsticker op på stort set alle overflader. Det er mest almindeligt at sætte wallstickers op på både vægge, døre og skabe, men der er også andre alternative overflader. Wallstickers minder på en række punkter om almindelige klistermærker, men der er dog nogle afgørende forskelle. De mest markante forskelle på wallstickers og klistermærker er, at størrelsen, materialet og den detaljerede udskæring er forskellige. Den største og måske vigtigste forskel er dog, at wallstickers er fremstillet i bedre materiale og dermed giver et flottere design og har en længere holdbarhed end klistermærker.

Det er dermed oplagt at købe en wallsticker, hvis man ønsker stilfuldt vægdekoration, som kan holde mange år fremover. Den reelle levetid for en wallsticker kan afhænge af en lang række faktorer såsom vedligeholdelse, men som udgangspunkt kan du forvente en holdbarhed på 3-5 år.

Wallstickers bruges som dekoration til vægge i private hjem, ligesom det bruges som office branding. Wallstickers som office branding er en forholdsvis ny tendens, som man jævnligt støder på hos de danske virksomheder. Et stigende antal virksomheder vælger at udsmykke deres kontorlokaler med wallstickers med virksomhedens navn, logo, slogan eller motiverende citater. Det gælder ikke blot virksomhedens lokaler, men også deciderede butikker, hvor wallstickers kan gøre underværker for butikkens look. Det er dermed en alternativ form for udsmykning af lokaler, som kan gøre et lokale mere indbydende.

Lav dit eget wallsticker citat

I takt med at flere og flere danskere har wallstickers hængenge på væggene, er det blevet mere populært at designe sin personlige wallsticker med egen tekst for at skille sig ud. Hvis man ønsker at eje et wallstickers citat, som ingen andre har magen til, vil det være oplagt at designe sin egen wallsticker. Er der f.eks. et citat, som betyder meget for dig, så kan du designe din, egen personlige wallsticker med det ønskede citat i form af foliebogstaver. Du får altså stor frihed, når du skal udsmykke dit hjem eller kontor, da du kan designe en wallsticker, som lever hundrede procent op til din smag og behov.

Vi giver dig mulighed for at slippe dine indre designer løs, hvor du frit kan kombinere farver, stilarter og former på den wallsticker, der passer dig allerbedst. Hvis du ønsker at bestille din egen wallsticker, skal du benytte dig af vores moderne folie designer. Med vores designer funktion kan du vælge mellem en lang række skrifttyper, ligesom du kan vælge mellem farverne mat sort og mat hvid. Derudover skal du vælge størrelsen på den ønskede wallsticker. I vores folie designer kan du se, hvordan din wallsticker kommer til at se ud. Når du har designet din personlige wallsticker med egen tekst, bør du dobbelttjekke, at alt er som det skal være. Vi anbefaler, at man kigger grundigt efter, om det pågældende citat eller tekst er skrevet korrekt.

Såfremt du har et ønske til et specielt design / skrifttype, så skal du være velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du skal ligeledes være velkommen til at kontakte os, hvis du har lavet dit eget motiv, som du ønsker som wallsticker.

Monteringsguide til wallsticker

Når du har modtaget din nye wallsticker, kan du i princippet montere det med det samme. Følger du den rette fremgangsmåde, tager påsætningen kun ganske få minutter. Vi har udarbejdet en kort guide til opsætning af wallstickers, som du med fordel kan følge trin-for-trin, så du opnår det mest tilfredsstillende resultat.

  1. Overfladen skal være ren – Det første du skal foretage dig, før du påsætter din wallsticker på væggen er at sikre dig, at overfladen (væggen, skabet e.l.) er både tør og ren for støv eller lignende.
  2. Overfladen skal være glat – Det er et faktum, at wallstickers fungerer bedst på glatte vægge, skabe og døre. Modsat vil det ikke være hensigtsmæssigt at montere en wallsticker på en væg med huller og / eller buler fra maling.
  3. Pil bagsiden af din wallsticker – Du kan med fordel lægge din wallsticker på et stabilt bord, hvor du kan bruge en folieskraber eller til at skrabe bagsiden med et jævnt tryk. Når du har gjort det i tilstrækkeligt lang tid, kan du langsomt begynde at pille bagsiden af din sticker. Hvis du ikke kan få bagsiden af, bør du skrabe i længere tid og lægge et lidt hårdere pres på over hele papiret.
  4. Påfør din wallsticker på den ønskede overflade – Nu er det tid til at montere wallstickeren på væggen, hvor du skal påføre den klistrede del af papiret på den ønskede overflade.
  5. Træk tapen af – Træk tapen af fra et hjørne og nedad. Handlingen skal udføres forsigtigt, så du ikke risikerer at hive motivet / citatet med.
  6. Glat ud og fjern evt. bobler. – Igen skal du anvende din folieskraber for at glatte din wallsticker ud. I den forbindelse vil det også være muligt at fjerne eventuelle luftbobler, som er kommet i forbindelsen med påsætningen.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din væg eller anden overflade er egnet til wallstickers, skal du være velkommen til at kontakte os. Som udgangspunkt er det muligt at montere wallsticker citater på alle almindelige vægge, døre og skabe, men der kan være enkelte undtagelser.

Ønsker du at designe din egen wallsticker, så kan du bestille dine wallsticker tekster allerede i dag. Vi glæder os til at modtage din bestilling på wallsticker med egen tekst.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top