Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Personlige Wallstickers

Det er blevet mere og mere almindeligt at designe personlige wallstickers med citater eller tekst-wallstickers til virksomheden, fx til brug på vægge eller messestande.

Hvis man gerne vil skille sig ud fra mængden med ensartede wallstickers, så kan det være relevant at skabe sine egne wallstickers med mulighed for at sætte sit eget personlige præg på designet.

Det har aldrig været nemmere at designe sin egen tekst-wallsticker, da man i princippet ikke behøver have nogen tekniske evner indenfor design.

Brug nedenstående designer og bestil din helt egen personlige wallsticker-tekst med f.eks. dit yndlingscitat, din virksomheds navn eller værdier

Benyt nedenstående designer til at bestille wallstickers

Hvilke mål skal du bruge?

Hos os er der tre måder man kan vælge størrelse på, du kan indtaste en bredde, en højde eller en grundhøjde.

Bredde eller højde
Bredde eller højde bruges i de tilfælde, hvor du har brug for at styre tekstens bredde eller højde, fx hvis det er vigtigt for dig, at teksten skal være 50 cm i bredden eller 10 cm i højden (og hvis du ikke skal bestille forskellige tekster i nøjagtigt samme skriftstørrelse).

Da det er den enkelte skrifttype, der definerer målene, kan du ikke vælge både en specifik højde og bredde, du er nødt til at vælge, om det er bredde eller højde, der er vigtigst for dig.

Grundhøjde
Vi anbefaler, at du bruger grundhøjden, hvis du skal bestille flere forskellige tekster, som skal have samme skriftstørrelse (fx til forskellige navneskilte til dørene på kontoret). Totalhøjden svinger lidt alt efter, om man taster et j ind der rager ned eller et h der rager op.

Ved at vælge en samme grundhøjde ved bestilling af forskellige tekster sikrer du, at skriftstørrelsen er ens (dvs. at de enkelte bogstaver har nøjagtigt samme størrelse) på tværs af tekster.

Foliebogstaver mål

Hvad er en wallsticker?

Kort beskrevet er en wallsticker en moderne form for vægdekoration, som bliver anvendt i private hjem såvel som hos virksomheder og institutioner. En wallsticker er typisk enten en tekst, fx et citat, eller et motiv, som man kan sætte op på væggen. Du kan sætte din tekst-wallsticker op på stort set alle overflader. Det er mest almindeligt at sætte wallstickers op på både vægge, døre og skabe, men der er også andre alternative overflader.

Wallstickers minder på en række punkter om almindelige klistermærker, men der er dog nogle afgørende forskelle. De mest markante forskelle på wallstickers og klistermærker er, at størrelsen, materialet og den detaljerede udskæring. Den største og måske vigtigste forskel er dog, at tekst-wallstickers er fremstillet i bedre materiale og dermed giver et flottere design og har en længere holdbarhed end klistermærker.

Det er dermed oplagt at købe en wallsticker, hvis man ønsker stilfuld vægdekoration, som kan holde mange år fremover. Den reelle levetid for en wallsticker kan afhænge af en lang række faktorer såsom vedligeholdelse, men som udgangspunkt kan du forvente en holdbarhed på 3-5 år.

Wallstickers til office branding

Wallstickers kan bruges som dekoration til vægge i private hjem, men ses primært hos virksomheder, der benytter wallstickers med egen tekst eller logo til office branding. Wallstickers med tekst eller logo som office branding er en forholdsvis ny tendens, som man jævnligt støder på hos de danske virksomheder. Et stigende antal virksomheder vælger nemlig at udsmykke deres kontorlokaler med wallstickers med virksomhedens navn, logo, slogan, værdier eller motiverende citater.

Det gælder ikke blot virksomhedens kontor- og mødelokaler, men også deciderede butikker, hvor wallstickers kan gøre underværker for butikkens look. Det er dermed en alternativ form for udsmykning af lokaler, som kan gøre et lokale mere indbydende. Tekst-wallstickers kan samtidig bruges til at vise kunder vej til prøverummet, receptionen eller kundetoilettet, eller gøre dem opmærksom på, at der bag en dør kun er adgang for personale. Her fungerer wallsticker-tekst som en effektiv, stilren og billig form for skiltning.

Lav dit eget wallsticker citat

I takt med at flere og flere danskere har wallstickers hængende på væggene, er det blevet mere populært at designe sin personlige wallsticker med egen tekst eller citat for at skille sig ud. Hvis man ønsker at eje et wallstickers citat, som ingen andre har magen til, vil det være oplagt at designe sin egen wallsticker. Er der f.eks. et citat, som betyder meget for dig, kan du designe din egen personlige wallstickers med det ønskede citat i den skrifttype, størrelse og farve, du ønsker. Du får altså stor frihed, når du skal udsmykke dit hjem eller kontor, da du kan designe en wallsticker, som lever hundrede procent op til din smag og behov.

Vi giver dig mulighed for at slippe din indre designer løs, hvor du frit kan kombinere farver, stilarter og former på den wallsticker, der passer dig allerbedst. Hvis du ønsker at bestille din egen wallsticker, skal du benytte dig af vores moderne folie-designer. Med vores designer-funktion kan du vælge mellem en lang række skrifttyper og formateringsmuligheder, ligesom du kan vælge mellem en række forskellige matte farver lige fra guld og sølv over pink, gul og grøn til de klassiske farver mat sort og mat hvid.

Derudover skal du vælge størrelsen på den ønskede wallsticker. I vores folie designer kan du se, hvordan din wallsticker kommer til at se ud. Når du har designet din personlige wallsticker med egen tekst, bør du dobbelttjekke, at alt er som det skal være. Vi anbefaler, at man kigger grundigt efter, om det pågældende citat eller tekst er skrevet korrekt.

Såfremt du har et ønske til et specielt design / skrifttype, så skal du være velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du skal ligeledes være velkommen til at kontakte os, hvis du har lavet dit eget motiv, som du ønsker som wallsticker - alene eller i kombination med tekst.

Tips til design af wallsticker citat

Når du designer dit personlige wallsticker citat er der her 3 tips, der er værd at læse, før du kommer dit citat i kurven.

Citater markeres med et citationstegn før og efter den citerede tekst, fx "Carpe diem"

Citater markeres med et citationstegn før og efter den citerede tekst, fx "Carpe diem"

Bliver citatet for bredt til væggen, laver du blot ekstra linjeskift, men husk at lave linjeskiftet, så citatet forbliver letlæseligt.

Bliver citatet for bredt til væggen, laver du blot ekstra linjeskift, men husk at lave linjeskiftet, så citatet forbliver letlæseligt.

Dobbelttjek retstavningen, før du lægger dit wallsticker citat i kurven, og bliver du i tvivl om stavningen, kan du altid spørge Google.

Dobbelttjek retstavningen, før du lægger dit wallsticker citat i kurven, og bliver du i tvivl om stavningen, kan du altid spørge Google.

Monteringsguide til wallsticker

Når du har modtaget din nye wallsticker, kan du i princippet montere det med det samme. Følger du den rette fremgangsmåde, tager påsætningen kun ganske få minutter. Vi har udarbejdet en kort guide til opsætning af wallstickers, som du med fordel kan følge trin-for-trin, så du opnår det mest tilfredsstillende resultat.

  1. Overfladen skal være ren – Det første du skal foretage dig, før du påsætter din wallsticker på væggen er at sikre dig, at overfladen (væggen, skabet e.l.) er både tør og ren for støv eller lignende.
  2. Overfladen skal være glat – Det er et faktum, at wallstickers fungerer bedst på glatte vægge, skabe og døre. Modsat vil det ikke være hensigtsmæssigt at montere en wallsticker på en væg med huller og / eller buler fra maling.
  3. Pil bagsiden af din wallsticker – Du kan med fordel lægge din wallsticker på et stabilt bord, hvor du kan bruge en folieskraber eller til at skrabe bagsiden med et jævnt tryk. Når du har gjort det i tilstrækkeligt lang tid, kan du langsomt begynde at pille bagsiden af din sticker. Hvis du ikke kan få bagsiden af, bør du skrabe i længere tid og lægge et lidt hårdere pres på over hele papiret.
  4. Påfør din wallsticker på den ønskede overflade – Nu er det tid til at montere wallstickeren på væggen, hvor du skal påføre den klistrede del af papiret på den ønskede overflade.
  5. Træk tapen af – Træk tapen af fra et hjørne og nedad. Handlingen skal udføres forsigtigt, så du ikke risikerer at hive motivet / citatet med.
  6. Glat ud og fjern evt. bobler. – Igen skal du anvende din folieskraber for at glatte din wallsticker ud. I den forbindelse vil det også være muligt at fjerne eventuelle luftbobler, som er kommet i forbindelsen med påsætningen.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din væg eller anden overflade er egnet til wallstickers, skal du være velkommen til at kontakte os. Som udgangspunkt er det muligt at montere wallsticker citater på alle almindelige vægge, døre og skabe, men der kan være enkelte undtagelser.

Ønsker du at designe din egen wallsticker, så kan du bestille dine wallsticker tekster allerede i dag. Vi glæder os til at modtage din bestilling på wallsticker med egen tekst.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top