Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Fluorescerende foliebogstaver

Design og bestil nemt og billigt neon foliebogstaver.
Vores fluorescerende foliebogstaver er velegnet til iøjnefaldende salgsfremmende folietekst fx til slogans, rabat-budskaber, tilbud, nyheder, udsalgsskilte mm. hvor man vil skabe effektivt blikfang i fx neon gul, neon orange, neon grøn eller neon rød.

Foliebogstaver mål

Neon foliens holdbarhed

Fluorescerende permanent folie har en udendørs holdbarhed på minimum 1 år og ofte meget længere, før den begynder at falme. Indendørs holder de fluorescerende foliebogstaver farven næsten ubegrænset på grund af den lave uv-bestråling.

Fluorescerende folie til udsalgsskilte og advarselsskilte

Du har helt sikkert set fluorescerende foliebogstaver brugt til rabat-skilte i butiksvinduer i januar måned, for det er næsten ikke til at holde øjnene fra de skrappe farver.

De fluorescerende foliebogstaver egner sig også særdeles godt til at advarselsskilte, eksempelvis neon gule bogstaver på en sort baggrund. Neon folien giver et utroligt godt blikfang og virker nærmest selvlysende.

De fluorescerende foliebogstaver er en både effektiv og billig form for reklame og når du har designet og bestilt din folietekst ovenfor, modtager du folien med posten inden for 1-3 hverdage.

Herefter kan du nemt montere folieteksten på den valgte overflade, fx på butiksvinduer, biler, skilteplader eller lignende. Når du modtager din fluorescerende folietekst følger der en udførlig monteringsvejledning med i pakken.

Montagevejledning

Før du sætter foliebogstaver på en overflade, bør du få den basale viden på plads. Med den korrekte fremgangsmåde sikrer du, at folien bliver monteret, så du opnår den længst mulige levetid.

Vær opmærksom på, at overfladen skal være mindst 5 grader varm, før folien kan klæbe. Er temperaturen lavere end 5 grader, kan du eventuelt bruge en føntørrer for at opnå et godt resultat.

 

  1. Rens overfladen - Før du monterer de fluorescerende foliebogstaver, skal du sørge for at rense det sted, du vil montere dem, grundigt. Det kan du f.eks. gøre ved hjælp af sprit, isopropylalkohol eller vores renseservietter (kan købes sammen med foliebogstaverne), der indeholder isopropylalkohol. Du bør dog sikre dig, at overfladen kan tåle sprit eller isopropylalkohol. Alternativt kan du anvende sæbevand, hvis der er tale om en følsom overflade.
  2. Brug malertape - Når overfladen er renset er det en god ide at sætte et stykke malertape langs toppen af det sted, hvor du vil sætte folien fast. På den måde sikrer du, at folien bliver placeret pænt og lige.
  3. Fjern bagpapiret - Herefter skal du fjerne folietekstens bagpapir, så teksten er klar til at blive monteret.
  4. Brug en folieskraber - Efterfølgende skal du bruge en folieskraber (kan købes sammen med folieteksten), så folien sidder godt fast på overfladen. Denne skraber kan ligeledes bruges til at skrabe eventuelle luftbobler og vand væk under folien.
  5. Fjern beskyttelsespapiret - Når folien sidder ordentligt fast og er fri for luft- og vandbobler, så kan beskyttelsespapiret fjernes. Du bør fjerne beskyttelsespapiret ved at trække forsigtigt i papiret i en vinkel på 180 grader.
  6. Varm folien efter med en varmepistol eller en føntørrer, for at sikre, at folien ikke løsner sig i kanterne.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top