Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Vejledninger til montering af forskellige typer folie

Nedenfor finder du en række nyttige monteringsvejledninger til forskellige typer folie, hvad enten du skal montere wallstickers, klistermærker, folie på skabe, bådfolie eller bilreklame.

Brug 5 minutter på at finde og læse den relevante vejledning, så du undgår ærgrelsen ved en fejlmonteret folie. Det er en god investering, der giver dig et flot - og holdbart - resultat. Kan du ikke ikke finde vejledningen, der passer på din folie, så kontakt os gerne, vi hjælper altid gerne med professionel vejledning. Og husk, at du også kan bestille det nødvendige værktøj til både montering og afmontering af folie her på siden.

Værktøj til montering af folie

Grundig forberedelse giver det bedste resultat

Undgå ærgrelse - læs din vejledning

Mange tror, at det at montere folie er lige så let som at montere et lille klistermærke. Men det afhænger nu af mange faktorer, for eksempel hvor stor folien er, om folien skal monteres på en helt plan overflade eller på en ujævn overflade, om den skal bukkes omkring hjørner eller om overfladen er ordentlig rengjort og fri af fedt og mange andre ting, der kan få indflydelse på foliens udseende og holdbarhed efter montering.

Derfor er det godt givet ud at bruge 5-10 minutter på at sætte sig ind i, hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med montering af fx wallstickers, foliebogstaver, matteret folie, folie på skabe, bilfolie, bådfolie eller en helt anden type folie. Finder du ikke den vejledning, som du har brug for ovenfor, så kontakt os gerne for at få hjælp, så vi sikrer, at dit resultat bliver helt optimalt.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top