Skip to content

GRATIS FRAGT

For ordre over 350kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

0
0,00 DKK

Cart

Ingen varer i kurven.

Vejledninger til montering af forskellige typer folie

Nedenfor finder du en række nyttige monteringsvejledninger til forskellige typer folie, hvad enten du skal montere wallstickers, klistermærker, folie på skabe, bådfolie eller bilreklame.

Brug 5 minutter på at finde og læse den relevante vejledning, så du undgår ærgrelsen ved en fejlmonteret folie. Det er en god investering, der giver dig et flot - og holdbart - resultat. Kan du ikke ikke finde vejledningen, der passer på din folie, så kontakt os gerne, vi hjælper altid gerne med professionel vejledning. Og husk, at du også kan bestille det nødvendige værktøj til både montering og afmontering af folie her på siden.

Montering af folie på skabe

Montering af folie på skabe

View more
Montering af foliebogstaver

Montering af foliebogstaver

View more
Montering af wallsticker

Montering af wallsticker

View more
Montering af selvklæbende folie

Montering selvklæbende folie

View more
Montering af bådfolie

Montering af bådfolie

View more
Montering af folie på bil

Montering af folie på bil

View more

Grundig forberedelse giver det bedste resultat

Undgå ærgrelse - læs din vejledning

Mange tror, at det at montere folie er lige så let som at montere et lille klistermærke. Men det afhænger nu af mange faktorer, for eksempel hvor stor folien er, om folien skal monteres på en helt plan overflade eller på en ujævn overflade, om den skal bukkes omkring hjørner eller om overfladen er ordentlig rengjort og fri af fedt og mange andre ting, der kan få indflydelse på foliens udseende og holdbarhed efter montering.

Derfor er det godt givet ud at bruge 5-10 minutter på at sætte sig ind i, hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med montering af fx wallstickers, foliebogstaver, matteret folie, folie på skabe, bilfolie, bådfolie eller en helt anden type folie. Finder du ikke den vejledning, som du har brug for ovenfor, så kontakt os gerne for at få hjælp, så vi sikrer, at dit resultat bliver helt optimalt.

INDKØBSKURV
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top