Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

MONTERING AF WALLSTICKERS

Opsætning af wallstickers

Når du skal montere dine wallstickers - hvad enten det er tekst eller andre dekorationer - er det vigtigt, at du læser nedenstående monteringsguide igennem, så du får et flot og holdbart resultat på din væg.

Det skal du bruge: Folieskraber med filt, grundrens, malertape, varmeblæser (eller føntørrer).

  1. Skrab wallstickeren – Læg din wallsticker ned på et bord med wallstickeren opad og skrab grundigt henover wallstickeren, så du sikrer, at wallstickeren sidder ordentligt fast på overføringspapiret, når du skal til at fjerne bagpapiret.
  2. Rens overfladen – Overfladen, hvor din wallsticker skal sidde, skal være ren og tør. Rens derfor overfladen grundigt med f.eks. grundrens eller lignende. Vær opmærksom på, at overfladen skal være helt ren, tør og fedtfri, for at wallstickeren klæber ordenligt.
  3. Brug malertape – Sæt et stykke malertape langs toppen af stedet, hvor du vil påsætte folien, brug så et vaterpas eller mål ud på anden vis, så du sikrer, at folien bliver placeret lige.
  4. Fjern bagpapiret – Læg først din wallsticker på en plan overflade med bagsiden opad (bogstaverne nedad) og skrab folien grundigt, så du er sikker på, at alle bogstaver bliver siddende på overføringspapiret (det gennemsigtige papir). Fjern nu bagpapiret til folien forsigtigt. Er der et bogstav, der følger med bagpapiret, så læg forsigtigt bagpapiret tilbage mod overføringspapiret og giv bogstavet et ekstra tryk, så det bliver siddende, når du igen forsigtigt trækker bagpapiret af. Alternativt kan du bruge en negl eller spidsen af en hobbykniv til at løsne bogstavet fra bagpapiret og få det ned på overføringspapiret.
  5. Monter din wallsticker – Når bagpapiret er fjernet og din wallsticker er fritlagt på overføringspapiret, kan du nu montere den på væggen. Når wallstickeren sidder på væggen med overføringspapiret på, skraber du folien ved hjælp af en folieskraber, så folien sidder godt fast og du undgår eventuelle luftbobler.
  6. Fjern overføringspapiret – Når folien sidder ordentligt fast og er fri for bobler, fjerner du overføringspapiret ved at trække forsigtigt i det klare overføringspapir i en vinkel på 180 grader. Følger et bogstav med, gnider du en ekstra gang og trækker forsigtigt igen.
  7. Varm folien efter – Når din wallsticker er monteret, varmer du til sidst folien godt op med en varmeblæser (eller føntørrer) og gnider folien med en skraber. Ved ujævne overflader lægger du folien ind i større fordybninger ved hjælp af en skummalerrulle eller ved at duppe med skumsiden på en grydesvamp.

Anbefalinger i forbindelse med montering af wallstickers

For at få det bedste resultat anbefaler vi dig at bruge wallstickers på jævne overflader. Bruger du wallstickers på afskallede vægge, vandskurede vægge eller ujævne overflader, risikerer du et mindre optimalt og holdbart resultat. Har du nymalede vægge, bør du lade dem tørre i mindst 3 uger, før at påfører wallstickers.

Der er mange forskellige typer overflader og dermed også mange forskellige indvirkninger på folien. Derfor kan Foliepartner ikke holdes ansvarlig for eventuelle problemer ved opsætningen eller nedtagningen af wallstickers og vi refunderer ikke beløbet ved sådanne tilfælde.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top