Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Matteret folie

Selvklæbende Matteret folie er en nem og billig metode til at blænde eksempelvis vinduer og glasoverflader af med uden samtidig at lukke lyset ude. Matteret folie er let selv at montere og når du bestiller matteret folie i metermål her på siden, så modtager du folien allerede om få dage sammen med en kort præcis monteringsvejledning.

Benyt nedenstående meter beregner til at bestille sandblæst folie i dine ønskede mål

Sandblæst folie

Matteret folie, også kaldet sandblæst folie, er en smart måde at mattere en transparent overflade på. Sandblæst folie giver både et pænt udtryk og sikrer, at lys kan trænge igennem glasset, uden at man kan se igennem det. Ved montering af sandblæst folie anbefaler vi dig at bruge en folieskraber for at sikre et flot resultat uden luftbobler. Drejer det sig om en tidligere matteret overflade, som trænger til ny sandblæst folie, kan det endvidere være en god idé at anvende en lille skraber til afmontering af gammel folie, så du undgår at lave ridser i glasset.

Matteret folie til vinduer

Bestil billig matteret folie til dine vinduer hos Foliepartner, vi sørger for hurtig levering og sender dig altid en kort og nem vejledning med, så du kan være sikker på et flot resultat. Det er selvfølgelig vigtigt, at dine vinduer er rene, før du monterer matteret folie, da du ellers risikerer, at folien bliver ujævn.

Kombiner eventuelt matteret folie i metermål med matterede / sandblæste foliebogstaver, som du selv nemt designer. Forestil dig butiksvinduer fra gulv til loft, hvor der er sandblæst folie op i ca. 1 meter højde og i den øverste del af vinduerne står dit firmanavn i sandblæste foliebogstaver.

Frosted folie

Undgå at bruge penge på nye vinduer med matteret glas - med billig frosted folie til dine vinduer sparer du både mange penge og får fleksibiliteten i til enhver tid at kunne fjerne folien igen, hvis behovet opstår. Når du blænder et vindue eller glasparti af ved hjælp af frosted folie bibeholder du samtidig et behageligt lysindfald og giver glasset et pænt 'frosted look'.

Matterings folie

Selvklæbende matterings folie er perfekt til dig, der ikke ønsker en dyr, permanent løsning med matteret glas, men i stedet er på udkig efter en billig og pæn metode til at blænde et glasparti af med. Matterings folien har desuden den fordel, at du til enhver tid kan fjerne det igen, hvis der på et senere tidspunkt bliver behov for en gennemsigtig overflade igen. Bestil din matterings folie her på siden, så modtager du det med posten om få dage.

Guide til montering

Montering af matteret folie på glas

Når folien ankommer med posten er du klar til at er du klar til at monterer. For at sikre dig det bedste resultat er det vigtigt, at du overholder følgende vejledning omkring montering af folie på glas:

Rengør dine vinduer grundigt med sæbevand og skrab dem med en glasskraber - Skrab derefter glasset med en vinduesskraber for at fjerne sæbevandet så vinduerne er rene og tørre inden du begynder montering af folien.

Skær folien ud - Skær ca. 1-2 cm større end glasset

Læg folien ned på et bord eller hæng det op med bagsiden på et stykke glas ved hjælp af sæbevand. Træk forsigtigt bagpapiret af folien.

Brug nu din forstøver til at forstøve sæbevand ud over foliens klæber og glasset på jeres vinduer det er vigtigt at bruge meget sæbevand.

Løft folien op og placer den på ruden, da der er sæbevand imellem er det muligt at rykke rundt med folien til den sidder lige på glasset.

Skrab stille og roligt fra midten så alt vand og luftbobler forsvinder.

Når folien er monteret tager man en folieskraber og en kniv til at skære kanderne rene. Der må gerne være op til en millimeter fra gummilisten til folien så glasset kan give sig uden at trække folien af.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top