Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Klistermærker til labels

Har du brug for label-klistermærker til for eksempel mærkning af maskiner, logomærker eller noget helt tredje, så er disse labels perfekte! bestil idag og modtag dem med posten inden for ganske få dage.


Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

[premium_sticker productid="78578"]

Mange anvendelsesmuligheder

Hvad kan label-klistermærker bruges til?

Labels er meget anvendt som klistermærker med logo til mærkning af værktøj og hyldeforkanter, men er også velegnede til eksempelvis printede CE-mærker i selvklæbende folie til mærkning af maskiner. Label-klistermærker kan også bruges til fx etiketter, typeskilte og symbolskilte. Folien som vi hos Foliepartner anvender til labels er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Hvordan er kvaliteten af den anvendte folie?

Label-klistermærker bliver trykt på folie i høj kvalitet - en hvid støbt folie, som giver en flot detaljegengivelse og samtidig sikrer, at mærkerne ikke løfter sig i kanterne. Klæberen er en såkaldt permanent, klar klæber, som sikrer, at dine labels sidder godt fast og ikke falder af for et godt ord.

Hvor lang er holdbarheden på vores folie til labels?

Vores digitalprintede logomærker har en udendørs holdbarhed på 0-1 år uden laminat og på 5-7 år, når du vælger at få lavet klistermærker med laminat. Laminat forbedrer printets holdbarhed overfor UV-strålerne fra solen og mekanisk slid ved eksempelvis en tut i vaskehal.

Hvordan modtager jeg mine labels?

Vi leverer i ark eller enkeltvis afhængig af størrelsen på dine labels. Har du præferencer for det ene eller det andet, bedes du skrive dette i kommentarfeltet ved bestilling.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top