fbpx

Klistermærker til bil – Markedsfør dig med din bil

bilreklameVil man gøre opmærksom på sin virksomhed, kan man anvende forskellige markedsføringsformer som f.eks. bilreklame. Der er rigtig mange fordele ved bilreklamer, og det er blevet nemmere end nogensinde før at købe reklame til bil.

Hvorfor bruge bilreklame?

  • Billig og effektiv markedsføring.
  • Virker 24/7 – Selv når bilen holder stille.
  • Holder i mange år og kræver kun almindelig bilvask som vedligeholdelse.
Kontakt Os

Benyt nedenstående designer til at bestille foliebogstaver eller kontakt os for mere avancerede opgaver.

Indtast tekst (Klik ENTER for flere linjer)

Forhåndsvisning

cm
cm
Skriv din tekst her

Bogstav højde

Total størrelse (Alle linjer i cm)

Højde

Bredde

Skrifttype

Spejlvendt

Justering

Fed

BoldIcon

Matte farver :

Antal:

pr. stk

0

Samlet pris

0

Hvorfor skal du have klistermærker til bil?

bilreklame på sort bilBilreklame er en effektiv markedsføringsform, som man kan benytte alle årets 365 dage. Nedenfor bliver du præsenteret for de bedste grunde til, at du bør benytte dig af bilreklame.

Betal kun én gang for mange års reklame – Den største fordele ved bilreklamer er, at du kan nøjes med at købe bildekoration én gang. Herefter kan du markedsføre din virksomhed mange år fremover uden at skulle tænke på yderligere omkostninger. Det er altså en billig markedsføringsform, da man kun betaler for selve foliet og ikke har løbende udgifter. Søger du folie til bil, skal du gå efter kvalitet, så du har sikret dig en effektiv bilreklame mange år i fremtiden. Bilreklamer er synlige for billister, såvel som cyklister og fodgængere, som ligeledes befinder sig i trafikken.

Effektiv reklame døgnet rundt – Kører du ofte på de danske veje, vil din bilreklame kunne ses af mange hundrede – eller tusinde danskere hver dag. Jo flere timer din bil befinder sig i trafikken, desto flere forbrugere vil få øje på din reklame. Holder du på offentlige parkeringspladser o.l., vil din reklame ligeledes blive set af mange mennesker.

Nem montering og vedligeholdelse af folie til bil: En tredje stor fordel ved at bruge sin bil som reklamesøjle er, at det er nemt at montere og vedligeholde bilreklamer. Som udgangspunkt kræver folie og klistermærker til bil ingen vedligeholdelse. Det kan dog være anbefalelsesværdigt at vaske sin bil regelmæssigt, så reklamen står så skarpt som muligt. Når du skal montere folie på din bil, kan du med fordel følge vores guide, som guider dig gennem processen trin-for-trin.

Bestil selv eller modtag et tilbud på bil folie

Kan du se pointen i at markedsføre dig med din bil, så kan du med fordel bestille reklame til din bil allerede i dag. Hvis du ønsker at købe foliebogstaver til din bil med f.eks. virksomhedsnavn, slogan og cvr-nummer, så kan du blot benytte dig af den simple bestillingsproces. Vi har udviklet en nem og overskuelig foliedesigner, hvor du kan vælge skrifttype og skriftstørrelse til dine selvklæbende bogstaver. Du behøves dermed ikke have nogen særlige egenskaber indenfor design, da vores foliedesigner kan anvendes af alle. Når du har færdiggjort dit personlige design og bestilling af din bilreklame, kigger vi hurtigst muligt på din ordre. Herefter kan du forvente at modtage det bestilte folie med posten, som er klar til at blive monteret på det samme.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Ønsker du en mere avanceret bilreklame / bildekoration, så kan du kontakte os på mail. Hvis du kontakter os med dine ønsker og krav, så vil vi vende tilbage med et attraktivt tilbud hurtigst muligt. Det er f.eks. muligt at købe folie til bil med logoer og motiver, hvilket kan være meget effektivt i forhold til at skabe opmærksomhed på sin reklame i trafikken.

Hos FoliePartner laver vi alt indenfor folie, streamere og skilte til biler til en skarp pris. Vi er klar over, at virksomhedsejere har forskellige krav, når det kommer til bilreklamer. Derfor skræddersyer vi tilbud til den enkelte virksomhedsejer, så din virksomhed kan blive markedsført på den mest hensigtsmæssige måde. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for sparring / rådgivning omkring, hvilken bilreklame der vil give den bedste effekt i forhold til din virksomheds produkter / service.

Regler for bildekoration

Hvis du vælger at anvende bilreklame i din markedsføringsstrategi er det vigtigt, at du sætter dig ind i de aktuelle regler. Der er i de seneste år lavet en lang række regler, som bl.a. har til formål at slå ned på organiseret sort arbejde. Det er et krav, at alle varebiler skal have synligt firmanavn og cvr-nummer. Reglen gælder for alle varebiler på gule plader, som har en totalvægt på under 4 tons. Denne regel trådte i kraft d. 1. januar 2013. Oplysninger omkring virksomhedsnavn og cvr-nummer skal fremgå på begge sider af bilen. Det er desuden et krav, at oplysningerne er synlige og letlæselige. Det vil dermed ikke være hensigtsmæssigt at anvende en tekstfarve, som går i ét med bilens farve.
De anvendte tal og tekster til bil skal som minimum være tre centimeter høje. Såfremt din varebil vejer over 3,5 tons, skal din virksomheds navn og cvr-nummer stå med minimum 10 centimeter høje bogstaver / tal. Som udgangspunkt skal du altid oplyse din virksomheds officielle navn. Dog kan du anvende forkortelser, hvis din firmabil vejer under 3,5 tons. Det er desuden vigtigt at bemærke, at der gælder andre regler for henholdsvis anparts- og aktieselskaber.

Opsummering af regler:

  • Synligt og letlæseligt firmanavn og cvr-nummer på begge sider af bilen
  • Reglen gælder for alle varebiler på gule plader (under 4 tons)
  • Bogstaver og tal skal være min. 3. cm. høje (min. 10 cm. for biler over 4 tons)
  • Krav om oplysning af virksomhedens officielle navn (firmabiler under 3,5 tons kan anvende forkortelser)

Det er vigtigt, at man overholder de aktuelle regler for bilreklamer, hvis man vil undgå at få en bøde.
Som vi allerede har præsenteret dig, er det nemt og hurtigt at bestille folie med virksomhedsnavn, cvr-nummer og klistermærker til bil.
Du kan læse mere om reglerne på SKATS hjemmeside.

5/5 (2 Reviews)