Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Bilreklame og CVR klistermærker til bil

Bilreklame er både effektiv og billig markedsføring, og når du alligevel skal købe firmanavn og CVR klistermærker til bilen eller varevognen, hvorfor så ikke lave dit eget klistermærke til bilen med virksomhedens slogan, når du er i gang? Der er rigtig mange fordele ved bilreklamer, og det er blevet nemmere end nogensinde før at designe og købe både almindelige og CVR klistermærker til bil. Her på siden kan du hurtigt og nemt selv designe klistermærker til bilen.

Design klistermærker til bil - bogstaver og tal - via nedenstående designer

Husk CVR mærker til bil skal være grundhøjde 3 cm.  Skal du bruge et logo eller motiv så  kontakte os for et uforpligtende tilbud på det

Hvilke mål skal du bruge?

Hos os er der tre måder man kan vælge størrelse på, du kan indtaste en bredde, en højde eller en grundhøjde.

Bredde eller højde
Bredde eller højde bruges i de tilfælde, hvor du har brug for at styre tekstens bredde eller højde, fx hvis det er vigtigt for dig, at teksten skal være 50 cm i bredden eller 10 cm i højden (og hvis du ikke skal bestille forskellige tekster i nøjagtigt samme skriftstørrelse).

Da det er den enkelte skrifttype, der definerer målene, kan du ikke vælge både en specifik højde og bredde, du er nødt til at vælge, om det er bredde eller højde, der er vigtigst for dig.

Grundhøjde
Vi anbefaler, at du bruger grundhøjden, hvis du skal bestille flere forskellige tekster, som skal have samme skriftstørrelse (fx til forskellige navneskilte til dørene på kontoret). Totalhøjden svinger lidt alt efter, om man taster et j ind der rager ned eller et h der rager op.

Ved at vælge en samme grundhøjde ved bestilling af forskellige tekster sikrer du, at skriftstørrelsen er ens (dvs. at de enkelte bogstaver har nøjagtigt samme størrelse) på tværs af tekster.

Foliebogstaver mål

Hvorfor skal du have klistermærker til bil?

Bilreklame er en effektiv markedsføringsform, som man kan benytte alle årets 365 dage. Nedenfor bliver du præsenteret for de bedste grunde til, at du bør benytte dig af bilreklame og CVR klistermærker til bil.

Betal kun én gang for mange års reklame

Den største fordel ved klistermærker til bil er, at du kan nøjes med at købe bildekoration én gang. Herefter kan du markedsføre din virksomhed mange år fremover uden at skulle tænke på yderligere omkostninger, da klistermærker til bil holder i flere år. Det er altså en billig markedsføringsform, da man kun betaler for selve foliet og ikke har løbende udgifter. Søger du folie til bil, skal du gå efter kvalitet, så du sikrer dig en effektiv bilreklame mange år i fremtiden. Bilreklamer er synlige for bilister, såvel som cyklister og fodgængere, som ligeledes befinder sig i trafikken.

Effektiv reklame døgnet rundt

Kører du ofte på de danske veje, vil din bilreklame kunne ses af mange hundrede - eller tusinde - danskere hver dag. Jo flere timer din bil befinder sig i trafikken, desto flere forbrugere vil få øje på dine klistermærker på bilen. Holder du på offentlige parkeringspladser o.l., vil din reklame ligeledes blive set af mange mennesker.

CVR klistermærker til bilen samt firmanavn/logo er lovkrav ved varebiler

For vare- og lastbiler, der bruges erhvervsmæssigt er det lovkrav, at firmaets navn eller logo samt CVR-nummer fremgår af klistermærker på begge sider af bilen. Det er derfor nærliggende at designe klistermærker med reklamebudskaber, når du alligevel er i gang med at bestille CVR klistermærker til bilen. Se mere om reglerne for firmanavn og CVR klistermærker til bil nedenfor.

Nem montering og vedligeholdelse af folie til bil

En tredje stor fordel ved at bruge sin bil som reklamesøjle er, at det er nemt at montere og vedligeholde bilreklamer. Som udgangspunkt kræver folie og klistermærker til bil ingen vedligeholdelse. Det kan dog være anbefalelsesværdigt at vaske sin bil regelmæssigt, så reklamen står så skarpt som muligt. Når du skal montere folie på din bil, kan du med fordel følge vores guide, som guider dig gennem processen trin-for-trin.

Lav dit eget klistermærke til bilen eller modtag et tilbud på bil folie

Kan du se pointen i at markedsføre dig via bilen, kan du med fordel bestille klistermærkerne til bil allerede i dag. Design klistermærkerne til bilen med fx virksomhedsnavn, slogan og cvr-nummer via foliedesigneren ovenfor og husk, at når du lægger 2 eller flere identiske designs i kurven, får du automatisk mængderabat.

Vi har udviklet en nem og overskuelig foliedesigner, hvor du kan vælge skrifttype, skriftstørrelse og farve til dine bogstaver. Du behøver dermed ikke have nogen særlige egenskaber indenfor design, da vores foliedesigner kan anvendes af alle.

Når du har lavet dit eget personlige design og gennemført bestillingen af dine klistermærker til bilen, producerer vi din ordre hurtigst muligt. Herefter kan du indenfor 1 til 3 hverdage forvente at modtage de bestilte klistermærker til bil med posten, som er klar til at blive monteret med det samme.

Ønsker du en mere avanceret bilreklame / bildekoration, kan du kontakte os på mailadressen kontakt@foliepartner.dk. Hvis du kontakter os med dine ønsker og krav, vender vi tilbage med et attraktivt tilbud hurtigst muligt. Det er f.eks. muligt at købe folie til bil med logoer og motiver, hvilket kan være meget effektivt i forhold til at skabe opmærksomhed på sin reklame i trafikken.

Hos FoliePartner laver vi alt indenfor folie, streamere og skilte til biler til en skarp pris. Vi er klar over, at virksomhedsejere har forskellige krav, når det kommer til bilreklamer. Derfor skræddersyer vi tilbud til den enkelte virksomhedsejer, så din virksomhed kan blive markedsført på den mest hensigtsmæssige måde. Vi står ligeledes til rådighed, hvis du har brug for sparring / rådgivning omkring, hvilke klistermærker til bil der vil give den bedste effekt i forhold til din virksomheds produkter / services.

Regler for bildekoration

Hvis du vælger at anvende bilreklame i din markedsføringsstrategi, er det vigtigt, at du sætter dig ind i de aktuelle regler for klistermærker til bil. Der er i de seneste år lavet en lang række regler, som bl.a. har til formål at slå ned på organiseret sort arbejde.

Det er et krav, at alle varebiler skal have synligt firmanavn og cvr-nummer. Reglen gælder for alle varebiler på gule plader, som har en totalvægt på under 4 tons. Denne regel trådte i kraft d. 1. januar 2013. Oplysninger omkring virksomhedsnavn og CVR-nummer skal fremgå på begge sider af bilen. Det er desuden et krav, at oplysningerne er synlige og letlæselige. Det vil dermed ikke være hensigtsmæssigt at anvende en tekstfarve, som går i ét med bilens farve.

De anvendte tal og bogstaver til bil skal som minimum være tre centimeter høje. Såfremt din varebil vejer over 3,5 tons, skal din virksomheds navn og CVR-nummer stå med minimum 10 centimeter høje bogstaver / tal. Som udgangspunkt skal du altid oplyse din virksomheds officielle navn. Dog kan du anvende forkortelser, hvis din firmabil vejer under 3,5 tons. Det er desuden vigtigt at bemærke, at der gælder andre regler for henholdsvis anparts- og aktieselskaber.

Opsummering af regler for klistermærker til bil

Synligt og letlæseligt firmanavn og cvr-nummer på begge sider af bilen

Reglen gælder for alle varebiler på gule plader (under 4 tons)

Bogstaver og tal skal være min. 3. cm. høje (min. 10 cm. for firmabiler og lastbiler over 4 tons)

Krav om oplysning af virksomhedens officielle navn (firmabiler under 3,5 tons kan anvende forkortelser)

Det er vigtigt, at man overholder de aktuelle regler for bilreklamer, hvis man vil undgå at få en bøde. Heldigvis er det nemt og hurtigt at designe folie med virksomhedsnavn, cvr-nummer og klistermærker til bil. Du kan læse mere om reglerne på SKATS hjemmeside.

Tips til placering af almindelige og CVR klistermærker til bil

CVR klistermærker

CVR klistermærkernes bogstaver og tal skal som nævnt være mindst 3 cm høje og placeres på begge sider af bilen. De skal være letlæselige og må derfor ikke have samme eller lignende farve som bilen. Men derudover er der ingen vigtige reklamebudskaber i CVR-numre, hvorfor disse typisk placeres nederst til venstre på bilen, sådan at der er mest mulig plads til de vigtige budskaber på bildørene.

Firmanavn og reklamebudskaber

Når du designer klistermærker til bil med firmanavn, slogan eller andre reklamebudskaber er det en god ide at vælge så store bogstaver som muligt, så dit budskab går klart igennem, selv når læserne befinder sig i en bil i fart. Det er altså bedre at holde teksten kort og præcis for at kunne gøre bogstaverne så store som muligt. Undgå hvis muligt at skrive alle bogstaver som versaler (store bogstaver), da ord der udelukkende er skrevet med versaler ikke er så lette at læse.

Hvilke farver, størrelser og teksttyper du vil anvende er helt op til dig. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, hvis du ønsker folie bogstaver til din bil. For bedst mulig synlighed anbefaler vi dog, at du vælger en foliefarve til bogstaverne, der står i god kontrast til bilens farve, så læsevenligheden maksimeres.

Når firmabilen holder på en parkeringsplads eller stille i et lyskryds, giver klistermærkerne på bilens sider fuld valuta for pengene. Men når trafikken ruller, er den bedste reklameplads for klistermærkerne bilens for- og bagende. Det mest synlige sted på bilen vil typisk være bagenden, hvor man med fordel kan montere de selvklæbende klistermærker.

Ved at placere bogstaverne på bagenden af bilen vil reklamen blive set, uanset om du kører på motorvejen, kører på landet eller holder for rødt. Det betaler sig derfor i den grad både at bestille klistermærker til bilens sider (lovpligtigt med firmanavn jf. ovenfor) samt for- og bagende.

Vær opmærksom på, at der er forbud mod at placere streamere / klistermærker på bilens forrude. Placeringen af de selvklæbende bogstaver og tal er mulig på bilens øvrige overflader, såfremt klistermærkerne ikke reducerer udsynet.

Når du modtager dine klistermærker med bogstaver til bilen, vil du hurtigt og nemt kunne montere dem på din bil ved hjælp af den vejledning, vi sender med.

Sådan monterer du dine CVR-numre og klistermærker til bil

Når du modtager dine klistermærker med bogstaver til bilen, vil du hurtigt og nemt kunne montere dem på din bil ved hjælp af den vejledning, vi sender med. Det er en god ide at læse vejledningen godt igennem, inden du begynder monteringen af klistermærkerne, så du sikrer et flot resultat og en lang levetid på din bilreklame.

Montering af bilreklame og CVR klistermærker til bil

Før du sætter klistermærker med bogstaver på bilen, bør du have den basale viden på plads. Anvender du den rette fremgangsmåde, sikrer du dig, at foliet bliver monteret korrekt, hvilket er med til at forlænge levetiden.

Vær opmærksom på at overfladen skal være mindst 5 grader før folien kan klæbe.

 

  1. Rens påsætningsstedet Før du monterer foliet, skal du sørge for at rense påsætningsstedet grundigt. Start derfor med at vaske bilen og rens herefter påsætningsstedet med sprit eller isopropylalkohol. Du bør dog sikre dig, at påsætningsstedet rent faktisk kan tåle sprit eller rensebenzin. Alternativt kan du anvende vand og sæbe.
  2. Brug malertape – Herefter bør du påsætte et stykke malertape langs toppen af stedet, hvor du vil påsætte foliet. Formålet med dette er at sikre sig, at foliet bliver placeret pænt og lige.
  3. Fjern bagpapiret – Næstefter skal du fjerne bagpapiret fra klistermærket, så bogstaverne er klar til at blive monteret.
  4. Brug en folieskraber – Efterfølgende skal du bruge en folieskraber, så foliet sidder godt fast på overfladen. Denne skraber kan ligeledes bruges til at skrabe luft og vand væk, som evt. sidder under foliet.
  5. Fjern beskyttelsespapiret – Når foliet sidder ordentligt fast og er fri for luft- og vandbobler, så kan beskyttelsespapiret fjernet. Du bør fjerne beskyttelsespapiret ved at trække forsigtigt i papiret i en vinkel på 180 grader.
  6. Varm folien efter – Nu er klistermærket fæstnet på bilen, men for at sikre længst mulig holdbarhed er det vigtigt at varme folien efter med en varmepistol eller alternativt en føntørrer, som du indstiller til højest mulig varme.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top