Skip to content

GRATIS FRAGT

For ordre over 350kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

0
0,00 DKK

Cart

Ingen varer i kurven.

Klistermærker til båd

Ingen båd uden navn - og således ingen båd uden klistermærker. Så har du købt ny båd, vil du skifte navnet på din båd eller trænger din båd blot til noget nyt bådfolie, kan du hurtigt og nemt bestille dine klistermærker til båd her på siden. Design og bestil din bådfolie nedenfor, så sender vi dig fluks klistermærkerne, som du selv let og hurtigt monterer på din båd.

Design selv dit bådnavn i folie

Benyt nedenstående designer til at bestille klistermærker til båd. NB: vi kan ikke lave Emoji,ideogrammer og smileys i skære folie.

Indtast tekst (Klik ENTER for flere linjer)

Forhåndsvisning

cm
cm
Skriv din tekst her

Bogstav højde

Total mål (Alle linjer i cm)

Højde

Bredde

Skrifttype

Spejlvendt

Justering

Fed

BoldIcon

Mat farve :

Antal:

pr. stk

0

Samlet pris

0

montering-af-selvklæbende-bogstaver

Bådnavn folie

Vores folie til bådnavne er specielt velegnet til maritim brug og det er uanset, om din båd er lavet af glasfiber, træ eller jern. Hos Foliepartner går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores folie, så du kan være sikker på et både flot og holdbart resultat. Så nu er spørgsmålet bare, hvad båden skal hedde. Har du endnu ikke bestemt, hvad skuden skal hedde, så er her lidt hjælp og inspiration at hente. Det er for eksempel klassisk at vælge bådnavn ud fra dine børns eller børnebørns navne. Og er der flere børn eller børnebørn at vælge imellem, fås der ofte et flot og unikt bådnavn, når man laver en sammentrækning af flere navne. En anden tradition indenfor bådnavne er at finde et navn, som skal give held og lykke på søen; det vil sige godt vejr. Og så siges det jo, at en båd altid er en kvinde…

Selvklæbende bogstaver båd

Når du har valgt, hvilke bogstaver dit bådnavn skal bestå af, tager det ingen tid at designe de selvklæbende bogstaver og sende bestillingen af sted. Men måske du også skal have navnet på din hjemhavn med? Hvis du vil bestille de selvklæbende bogstaver til både bådnavn og hjemhavn, skal du huske at lægge dem i din indkøbskurv en ad gangen, så de leveres på hvert sit stykke folie.

Montering af klistermærker til båd‌ ‌

Når du modtager din klistermærke til båden med posten er det tid til navngivning, aka montering af folien på din båd. Monteringen er let og hurtigt gjort, men der er nogle vigtige detaljer, du skal tage højde for, for at få det bedst mulige og mest holdbare resultat.

 

  1. Din båd skal være ren – Før du påbegynder monteringen af folien, må du sikre dig, at den overflade på båden, hvor du vil montere navnet er ren og tør. Sidder der voks på båden fra en polering er det vigtigt at få det renset af inden påføring af folien. Dette gør du f.eks. med sprit,isopropylalkohol eller vores renseservietter som indeholder isopropylalkohol
  2. Vælg et glat påføringssted – Folie holder altid bedst på glatte overflader, så vi anbefaler dig at vælge en glat flade på båden til montering af folien.
  3. Træk bagsiden af folien – Læg folien ned på en plan flade og brug en folieskraber til at skrabe bagsiden af folien med. Herefter kan du forsigtigt trække bagsiden af foliebogstaverne. Hvis du har problemer med at trække bagsiden af, bør du skrabe på det med lidt større pres og sørge for at hele folien er blevet skrabet før du prøver igen.
  4. Sæt folien på det valgte påføringssted – Nu er du klar til at montere dit bådnavn på båden og det gør du ved at klæbe den klistrede side af papiret på båden dér, hvor du vil have navnet til at stå.
  5. Træk tapen af – Tag fat i tapen i øverste venstre hjørne og træk det forsigtigt nedad. Det er vigtigt, at du hiver forsigtigt i tapen, da du ellers risikerer at trække bogstaverne også.
  6. Udglat og fjern eventuelle luftbobler – Til sidst finder du igen din skraber frem og glatter bådfolien ud på ny. Dette sikrer den bedst mulige montering og fjerner samtidig eventuelle luftlommer, der kan være opstået under monteringen af klistermærkerne‌ ‌
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top