Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Lav dine egne klistermærker med logo eller motiv

Hos Foliepartner kan du nemt og billigt få printede klistermærker med logo eller motiv. Upload blot dit design til vores beregner så printer og skærer vi dem ud for dig som enten almindelige print klistermærker, etiketter, navnelapper, labels eller andet.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Mange anvendelsesmuligheder

Runde klistermærker med logo

Få lavet klistermærker med logo i lige præcis den form, du ønsker, om det er firkantede eller firkantede klistermærker, runde klistermærker, ovale klistermærker, trekantede klistermærker, aflange eller kvadratiske klistermærker - eller en helt anden sjov facon.

Hos Foliepartner får du print af klistermærker i høj kvalitet uanset hvilken konturskæring du vælger. Det eneste du skal tænke på, er at få opsat printfilen med skærestreger, hvis du ønsker andet en firkantet udskæring. Ønsker du dine print klistermærker udstanset, kan vi selvfølgelig også klare det.

Se mere om hvordan du designer dine printfiler her.

Print klistermærker - print i høj kvalitet

Hos Foliepartner får du print klistermærker i meget høj kvalitet og vi hjælper dig til hver en tid med at vælge den løsning, der passer til netop dit behov. Når du bestiller print af klistermærker er det vigtigt, at du tager stilling til, hvor og hvordan klistermærkerne skal bruges.

Sætter du dine klistermærker med logo op udendørs, hvor de udsættes for vind og vejr, anbefaler vi dig at tilvælge laminering, når du bestiller, så du får klistermærker, der både ser godt ud og holder i mere end en enkelt sæson.

Bruger du klistermærkerne indendørs, kan du undlade at vælge laminering, med mindre dine klistermærker vil blive udsat for rengøring, hvor de bliver tørret over med en fugtig klud eller rengøringsmidler.

Lav dine egne klistermærker

Lav din egne sjove klistermærker og få dit helt eget design ført ud i livet hos Foliepartner. Drop jagten på det perfekte klistermærke - lav dit eget. Så printer vi dem for dig som enten almindelige print klistermærker, etiketter eller navnelapper. Og vi yder grafisk assistance, hvis du får brug for det.

Det er meget lettere end du går og tror - og så er følelsen af, at du selv har lavet dit eget klistermærke, bare meget federe, end når du køber noget færdigt eller betaler en grafiker for at lave noget, der bare ikke helt blev, som du havde forestillet dig.

Om det er klistermærker med logo, med navn, med firmanavn, med dit eget grafiske design  - eller sjove klistermærker med billeder af børnene, hunden, bilen, knallerten - kun fantasien sætter grænser.

Er det første gang, du får printet dine egne klistermærker, kan du tjekke vores vejledning til opsætning af printfiler, inden du uploader designet, så er du sikker på at få dine klistermærker præcist som du ønsker.

Design klistermærker

Design sjove klistermærker selv og giv kreativiteten frie tøjler. Hos Foliepartner kan du selv designe dine klistermærker og uploade dem via vores smarte upload-funktion. Så printer vi dem for dig lige præcis i de former, farver og udskæringer, du vil have, og sender dem til dig med posten inden for 1-3 hverdage.

Lav dit klistermærke-design i et grafisk design-program som eksempelvis InDesign eller Illustrator og upload det til os, så printer vi dem for dig, hvad enten det er klistermærker med logo eller sjove klistermærker - og hvad enten de skal være runde, firkantede, trekantede, ovale eller noget helt andet. Det er både nemt, hurtigt og billigt.

Har du et specielt ønske, så kontakt os eventuelt via kontakt@foliepartner.dk for professionel rådgivning eller for at få et skræddersyet tilbud.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top