Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Klistermærker i vakuumfolie

Har du brug for midlertidige klistermærker til dine butiksvinduer, fx. udsalgsskilte, juleudsmykning eller lignende, så er vores klistermærker i vakuumfolie det perfekte valg. De er uden lim og kan genbruges år efter år! Bestil idag og modtag dem med posten inden for ganske få dage.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Mange anvendelsesmuligheder

Vacumfolie

Hvad kan jeg bruge klistermærker i vakuumfolie til?

Vakuumfolie er en super smart form for folie til montering på glas og metal. Den er helt uden lim og kan tages af, gemmes og bruges igen senere. Det gør klistermærkerne i vakuumfolie virkelig velegnede til eksempelvis udsalgsskilte på butiksruder, juleudsmykning, påskepynt og vinduesdekorationer til halloween, fastelavn og meget mere. Brug fantasien, der er et væld af muligheder!

Vakuumfolien er tilmed utroligt nem at montere uden bobler, du skal blot bruge lidt sæbevand og folieskraber med filt, så der du i gang. Og du kan endda omplacere folien midt i monteringsprocessen uden problemer. Vi sender naturligvis en monteringsguide med klistermærkerne, så du har en overskuelig trin-for-trin vejledning.

Hvad er det for en type folie, der bruges?

Vakuumfolien er en slags film, der hæfter til overflader af metal og glas helt uden lim eller anden form for klæber. Vakuumklistermærkerne kan naturligvis bruges både inde og ude, dog opnås det bedste resultat, når der monteres ved mindst 10-15 grader. Ved montering om vinteren kan man ved butiksruder alternativt printe på den side, som hæfter, og montere vakuumklistermærket på indvendig side af ruden, så motivet er synligt udenfor.

Hvor mange gange kan klistermærker i vakuumfolie genbruges?

Vakuum-klistermærkerne kan genbruges mange gange. Gem eventuelt det papir, som klistermærkerne leveres på, så du kan lægger dem tilbage på papiret efter brug. På den måde er de godt opbevaret til næste gang, du får brug for dem. Mærkerne kan skylles i mildt sæbevand, hvis de bliver beskidte eller hvis du synes, at klæbeeffekten er blevet mindre.

Hvordan leverer I vakuum-klistermærkerne?

Afhængig af størrelsen på de enkelte vakuum-klistermærker leverer vi dem enten i løse mærker eller på ark. Leveringstiden er ca. 1-3 hverdage.

Har du spørgsmål til vores klistermærker i vakuumfolie, så kontakt os gerne på chatten eller via mailen kontakt@foliepartner.dk

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top