Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Foliebogstaver til indendørs brug

I designeren nedenfor har du mulighed for at designe foliebogstaver og selvklæbende bogstaver og tal efter dine ønsker for fx størrelse, skrifttype, farve, formatering mm.

De selvklæbende tal og foliebogstaver egner sig til montering på mange forskellige indendørs overflader og materialer, fx døre, skabe, hyldeforkanter, spejle, opslagstavler, skilte, køleskabe mm. Har du brug for folie til udendørs brug, anbefaler vi, at du bestiller enten bådfolie, bilfolie, vinduesfolie eller postkassefolie for at opnå den bedst mulige holdbarhed.

Benyt nedenstående designer til at bestille foliebogstaver og selvklæbende tal til indendørs brug

Hvilke mål skal du bruge?

Hos os er der tre måder man kan vælge størrelse på, du kan indtaste en bredde, en højde eller en grundhøjde.

Bredde eller højde
Bredde eller højde bruges i de tilfælde, hvor du har brug for at styre tekstens bredde eller højde, fx hvis det er vigtigt for dig, at teksten skal være 50 cm i bredden eller 10 cm i højden (og hvis du ikke skal bestille forskellige tekster i nøjagtigt samme skriftstørrelse).

Da det er den enkelte skrifttype, der definerer målene, kan du ikke vælge både en specifik højde og bredde, du er nødt til at vælge, om det er bredde eller højde, der er vigtigst for dig.

Grundhøjde
Vi anbefaler, at du bruger grundhøjden, hvis du skal bestille flere forskellige tekster, som skal have samme skriftstørrelse (fx til forskellige navneskilte til dørene på kontoret). Totalhøjden svinger lidt alt efter, om man taster et j ind der rager ned eller et h der rager op.

Ved at vælge en samme grundhøjde ved bestilling af forskellige tekster sikrer du, at skriftstørrelsen er ens (dvs. at de enkelte bogstaver har nøjagtigt samme størrelse) på tværs af tekster.

Foliebogstaver mål

Det får du altid, når du bestiller foliebogstaver hos Foliepartner.dk

Hos Foliepartner.dk er vi din pålidelige partner, vi står nemlig til rådighed både før, under og efter dit køb med råd og sparring. Det synes vi er god service, for vi ved, at der kan opstå mange spørgsmål, når man skal bestille markedsføringsmaterialer, hvad enten det er til kontoret, til messestanden eller et helt tredje formål.

Sparring før, under og efter køb

Er du i tvivl, om du vælger det rigtige produkt til den overflade og det miljø, som dine foliebogstaver skal monteres på og i, er du mere end velkommen til at kontakte os for gratis og uforpligtende rådgivning omkring de forskellige foliers anvendelsesmuligheder.

Hos Foliepartner er vi ikke interesseret i at sælge sand i sahara, og kan vi se, at der er andre løsninger end folie, der er mere optimale for dig og dit formål, så siger vi det til dig.

Skulle der mod forventning opstå spørgsmål til monteringen, når du modtager folieteksten, hører vi også altid gerne fra dig, så vi kan optimere vores vejledning og hjælpe dig sikkert i mål med et flot og holdbart slutresultat.

Nem og overskuelig trin for trin-guide til montage

Det er nemt (og billigt) at montere sine foliebogstaver selv, det kræver bare en overskuelig vejledning, der er let at forstå. Derfor modtager du altid en udførlig, men overskuelig monteringsguide, når du bestiller foliebogstaver, selvklæbende tal eller andre folieprodukter hos Foliepartner.dk.

Hurtig levering

Når vi modtager din ordre på foliebogstaver, sætter vi den fluks i kø hos produktionen, så du inden for 1-3 hverdage modtager pakken og er klar til montering.

Gratis fragt på ordrer over 499 kroner

Bestiller du foliebogstaver for mere end 499 kroner på én ordre, betaler vi fragten for dig.

Kvalitet på vores foliebogstaver og selvklæbende tal

Høj kvalitet giver lang levetid, og derfor leverer vi hos Foliepartner udelukkende folie, som overholder strenge kvalitetskrav. Kvaliteten er nemlig afgørende for dine folieteksts holdbarhed.

Her på shoppen har du derfor mulighed for at designe og bestille folietekster og foliebogstaver, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Du får med andre ord kvalitet for pengene, når du køber foliebogstaver og folietekster hos Foliepartner.

Vores standard blanke folie til foliebogstaver holder minimum 4-5 år udendørs
Wallsticker-folie: Minimum 3-5 år.
Foliebogstaver til båd, bil vinduer og postkasser 6-8 år udendørs

Udover kvalitet prioriterer vi også brugervenlighed meget højt. Vi mener, at det bør være en selvfølge, at folietekster er nemme at montere på forskellige overflader, derfor sælger vi kun kvalitetsfolie leveret med overføringstape, der gør det nemt for dig at montere de selvklæbende tal og foliebogstaver.

Guide til montering

Før man påsætter foliebogstaver på en overflade, så bør man have den basale viden på plads. Anvender man den rette fremgangsmåde sikrer man sig, at folieteksten bliver monteret korrekt, hvilket er med til at forlænge levetiden.
Vær opmærksom på at overfladen skal være mindst 5 grader før foliebogstaverne kan klæbe ordentligt.

  1. Rens påsætningsstedet – Før du monterer foliebogstaverne, skal du sørge for at rense påsætningsstedet grundigt. Det kan du f.eks. gøre med rensebenzin eller sprit, afhængig af om folieteksten skal påsættes en glasdør, en hyldeforkant, en skabslåge eller lignende. Du bør dog sikre dig, at påsætningsstedet rent faktisk kan tåle sprit eller rensebenzin. Alternativt kan du anvende vand og sæbe, hvis der er tale om en følsom overflade.
  2. Brug malertape – Herefter kan du påsætte et stykke malertape langs toppen af stedet, hvor du vil påsætte foliebogstaverne. Formålet med dette er at sikre sig, at folieteksten bliver placeret pænt og lige.
  3. Fjern bagpapiret – Næstefter skal du fjerne bagpapiret fra folieteksten, så det er klar til at blive monteret.
  4. Brug en folieskraber – Efterfølgende skal du bruge en folieskraber, så folien sidder godt fast på overfladen. Denne skraber kan ligeledes bruges til at skrabe luft og vandbobler væk, som evt. sidder under folien.
  5. Fjern beskyttelsespapiret – Når foliebogstaverne sidder ordentligt fast og er fri for luft- og vandbobler, så kan beskyttelsespapiret fjernes. Du bør fjerne beskyttelsespapiret ved at trække forsigtigt i papiret i en vinkel på 180 grader, så du sikrer, at foliebogstaverne ikke følger med papiret.

Så simpelt er det at købe folietekster og selvklæbende tal hos FoliePartner.dk

Design dine personlige foliebogstaver i designeren ovenfor

Modtag dine bestilte selvklæbende bogstaver med posten indenfor få dage

Monter dine foliebogstaver og folietekster ved hjælp af vores simple monteringsguide

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top