Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Foliebogstaver

I designeren nedenfor har du mulighed for at designe foliebogstaver og selvklæbende bogstaver og tal efter dine ønsker for fx størrelse, skrifttype, farve, formatering mm.

De selvklæbende tal og foliebogstaver egner sig til montering på mange forskellige indendørs overflader og materialer, fx døre, skabe, hyldeforkanter, spejle, opslagstavler, skilte, køleskabe mm. Har du brug for folie til udendørs brug, anbefaler vi, at du bestiller enten bådfolie, bilfolie, vinduesfolie eller postkassefolie for at opnå den bedst mulige holdbarhed.

NB: Foliebogstaverne laves i skærefolie og vi kan ikke lave emoji, ideogrammer og smileys i skærefolie. Du kan eventuelt skifte smileyen ud med de tilsvarende skrifttegn ;o)

Benyt nedenstående designer til at bestille foliebogstaver og selvklæbende tal

Hvilke mål skal du bruge

Hos os er der tre måder man kan vælge størrelse på, du kan indtaste en bredde , en højde eller en grundhøjde

Grundhøjde
Vi anbefaler at du bruger grundhøjden hvis du skal bestille flere tekster som skal have samme størrelse. Højden svinger lidt alt efter om man taster et j ind der rager ned eller et h der rager op.

Bredde og højde
Bredde og højde bruges for at styre tekstens størrelse totale størrelse hvis man freks skal lave en folietekst på 50 cm i bredde eller 10 cm i højde

Foliebogstaver mål

Brug for hjælp til bestilling?

Ønsker du at bestille motiver som f.eks. logoer eller har du blot brug for en anden skrifttype til din folietekst, kan du kontakte os på kontakt@foliepartner.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Har du problemer med at bestille med vores folie-designer?

 

Sådan designer du dine foliebogstaver

Nedenfor gennemgår vi designprocessen trin for trin. Du kan naturligvis starte din designproces med lige det trin, du synes er vigtigst og du kan altid løbende ændre de valg, du har taget, indtil du lægger din folietekst i kurven og går til kassen.

 

1. Formuler din folietekst

I den første kasse i designeren starter du med at slette ‘Skriv din tekst her’ og så går du ellers i gang med at formulere den tekst, du gerne vil have produceret i folie.

Du laver linjeskift ved at trykke enter og du skal i første omgang hverken tænke på skrifttype, skriftstørrelse eller farve - alt det kan du lege med, når først folieteksten (og/eller tal) sidder lige i skabet.

 

2. Vælg tal- og tekststørrelse

Når teksten er på plads, vælger du bogstavhøjden, der som standard står på 2.

Når du nu kigger i kassen med forhåndsvisning, kan du se både den samlede tal- og bogstavhøjde og tekstens samlede længde i centimeter.

 

Vigtigt omkring højden for de selvklæbende tal og bogstaver

Bogstavhøjden du vælger er en grundhøjde. Hver skrifttype har en grundhøjde, men hvis den tekst, du skriver, fx indeholder et j, et g eller et y - altså bogstaver, der rager ned under resten af tekstens bogstaver - så vil den totale højde på teksten øges. Det samme gælder for tal, da også tal har forskellige højder, selvom de har samme skrifttype.

Det betyder, at selvom du har valgt en grundhøjde på 2 cm, så kan den samlede teksthøjde for dine foliebogstaver godt være mere end 2 cm. Dette vil i så fald fremgå af forhåndsvisningen, hvor den komplette teksthøjde og -bredde er angivet.

Er du afhængig af, at foliebogstavernes totale højde ikke overstiger et bestemt mål, så noter dette i kommentarfeltet, når du kommer til kassen, så sørger vi for, at den maksimale teksthøjde overholdes, når vi producerer dine selvklæbende tal og/eller foliebogstaver.

 

Vigtigt omkring tekstbredden

Vær også opmærksom på, at folietekstens bredde kan ændre sig, hvis du skifter mellem forskellige skrifttyper, da skrifttyper (fonte) jo har forskellige mål. Det er derfor altid en god ide at tjekke målene i forhåndsvisningen en ekstra gang, når du har truffet alle dine valg for formateringen, inden du lægger din folietekst i kurven.

 

3. Vælg skrifttype

Når bogstavhøjden er valgt, kan du bestemme skrifttypen via drop-down-listen, der byder på 16 forskellige skrifttyper. Savner du en helt bestemt skrifttype til dine foliebogstaver eller tal, som ikke er at finde i designeren, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@foliepartner.dk, så vi kan finde skrifttypen til dig.

 

4. Vælg ekstra formateringsmuligheder

Nu har du mulighed for at justere folieteksten ved fx at centrere, højre- eller venstrestille folieteksten, hvilket oftest kun er relevant, hvis du har flere linjer i din tekst. Du kan også vælge fed skrifttype.

Og hvis foliebogstaverne skal monteres på indersiden af en glasdør, men læses udefra, så skal du vælge spejlvendt tekst.

 

5. Vælg farve til foliebogstaverne

Klik nu på de farvede firkanter for at få vist den farvede folietekst i forhåndsvisningen. Du kan vælge imellem 23 forskellige farver blank bogstavfolie, mens farverne hvid og sort også kan vælges i mat folie. Guld og sølv fås desuden i en metallic (blank) folie.

 

6. Tjek forhåndsvisningen inden du lægger i kurv

Det kan godt tage lidt tid at finde den helt perfekte skrifttype, størrelse og farve til din folietekst, så når du er godt tilfreds med alle indstillinger, er det en god ide lige at tjekke forhåndsvisningen en ekstra gang, inden du lægger dine selvklæbende tal og/eller foliebogstaver i kurven og går til kassen.

Tjek fx at den samlede bredde på teksten ikke har ændret sig i forbindelse med ændringer af skrifttypen, da folietekstens bredde jo ofte er afgørende for, om der er plads til teksten på fx en dør, hyldeforkant, opslagstavle, computer, et skab, køleskab, spejl, eller hvad du skal montere dine foliebogstaver på.

 

7. Vælg antal folietekster og få automatisk mængderabat

Til sidst har du mulighed for at vælge antallet af folietekster og bestiller du mere end én bliver der automatisk beregnet en mængderabat. Du vil se, at prisen per styk bliver mindre og nedenunder vises den samlede pris.

Bestiller du eksempelvis navne til lokalerne på arbejdspladsen, kan det altså svare sig at overveje, om der er mere end et kontor, kantine, lager, mødelokale eller lignende, der trænger til nye foliebogstaver (eller nummerering med selvklæbende tal) på døren eller på skiltene rundt omkring i bygningen.

Vi leverer foliebogstaver og selvklæbende bogstaver til følgende formål:

Streamers

Bådnavne

Skilte

Vinduer

Autoreklamer

Office branding

Bilreklame

Postkasser

Folie til væg

Det får du altid, når du bestiller foliebogstaver hos Foliepartner.dk

Hos Foliepartner.dk er vi din pålidelige partner, vi står nemlig til rådighed både før, under og efter dit køb med råd og sparring. Det synes vi er god service, for vi ved, at der kan opstå mange spørgsmål, når man skal bestille markedsføringsmaterialer, hvad enten det er til kontoret, til messestanden eller et helt tredje formål.

Sparring før, under og efter køb

Er du i tvivl, om du vælger det rigtige produkt til den overflade og det miljø, som dine foliebogstaver skal monteres på og i, er du mere end velkommen til at kontakte os for gratis og uforpligtende rådgivning omkring de forskellige foliers anvendelsesmuligheder.

Hos Foliepartner er vi ikke interesseret i at sælge sand i sahara, og kan vi se, at der er andre løsninger end folie, der er mere optimale for dig og dit formål, så siger vi det til dig.

Skulle der mod forventning opstå spørgsmål til monteringen, når du modtager folieteksten, hører vi også altid gerne fra dig, så vi kan optimere vores vejledning og hjælpe dig sikkert i mål med et flot og holdbart slutresultat.

Nem og overskuelig trin for trin-guide til montage

Det er nemt (og billigt) at montere sine foliebogstaver selv, det kræver bare en overskuelig vejledning, der er let at forstå. Derfor modtager du altid en udførlig, men overskuelig monteringsguide, når du bestiller foliebogstaver, selvklæbende tal eller andre folieprodukter hos Foliepartner.dk.

Hurtig levering

Når vi modtager din ordre på foliebogstaver, sætter vi den fluks i kø hos produktionen, så du inden for 1-3 hverdage modtager pakken og er klar til montering.

Gratis fragt på ordrer over 350 kroner

Bestiller du foliebogstaver for mere end 350 kroner på én ordre, betaler vi fragten for dig.

Kvalitet på vores foliebogstaver og selvklæbende tal

Høj kvalitet giver lang levetid, og derfor leverer vi hos Foliepartner udelukkende folie, som overholder strenge kvalitetskrav. Kvaliteten er nemlig afgørende for dine folieteksts holdbarhed.

Her på shoppen har du derfor mulighed for at designe og bestille folietekster og foliebogstaver, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Du får med andre ord kvalitet for pengene, når du køber foliebogstaver og folietekster hos Foliepartner.

Vores standard blanke folie holder minimum 4-5 år.
Mat folie: Minimum 5-7 år.
Wallsticker-folie: Minimum 3-5 år.

Udover kvalitet prioriterer vi også brugervenlighed meget højt. Vi mener, at det bør være en selvfølge, at folietekster er nemme at montere på forskellige overflader, derfor sælger vi kun kvalitetsfolie leveret med overføringstape, der gør det nemt for dig at montere de selvklæbende tal og foliebogstaver.

Guide til montering

Før man påsætter foliebogstaver på en overflade, så bør man have den basale viden på plads. Anvender man den rette fremgangsmåde sikrer man sig, at folieteksten bliver monteret korrekt, hvilket er med til at forlænge levetiden.
Vær opmærksom på at overfladen skal være mindst 5 grader før foliebogstaverne kan klæbe ordentligt.

  1. Rens påsætningsstedet – Før du monterer foliebogstaverne, skal du sørge for at rense påsætningsstedet grundigt. Det kan du f.eks. gøre med rensebenzin eller sprit, afhængig af om folieteksten skal påsættes en glasdør, en hyldeforkant, en skabslåge eller lignende. Du bør dog sikre dig, at påsætningsstedet rent faktisk kan tåle sprit eller rensebenzin. Alternativt kan du anvende vand og sæbe, hvis der er tale om en følsom overflade.
  2. Brug malertape – Herefter kan du påsætte et stykke malertape langs toppen af stedet, hvor du vil påsætte foliebogstaverne. Formålet med dette er at sikre sig, at folieteksten bliver placeret pænt og lige.
  3. Fjern bagpapiret – Næstefter skal du fjerne bagpapiret fra folieteksten, så det er klar til at blive monteret.
  4. Brug en folieskraber – Efterfølgende skal du bruge en folieskraber, så folien sidder godt fast på overfladen. Denne skraber kan ligeledes bruges til at skrabe luft og vandbobler væk, som evt. sidder under folien.
  5. Fjern beskyttelsespapiret – Når foliebogstaverne sidder ordentligt fast og er fri for luft- og vandbobler, så kan beskyttelsespapiret fjernes. Du bør fjerne beskyttelsespapiret ved at trække forsigtigt i papiret i en vinkel på 180 grader, så du sikrer, at foliebogstaverne ikke følger med papiret.

Så simpelt er det at købe folietekster og selvklæbende tal hos FoliePartner.dk

Design dine personlige foliebogstaver i designeren ovenfor

Modtag dine bestilte selvklæbende bogstaver med posten indenfor få dage

Monter dine foliebogstaver og folietekster ved hjælp af vores simple monteringsguide

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top