Skip to content

GRATIS FRAGT

For ordre over 350kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

0
0,00 DKK

Cart

Ingen varer i kurven.

Foliebogstaver

Hos FoliePartner.dk har du mulighed for at designe foliebogstaver og selvklæbende bogstaver efter dine ønsker. NB: vi kan ikke lave Emoji,ideogrammer og smileys i skære folie.

Du kan købe selvklæbende foliebogstaver, som kan monteres på postkassen, firmabilen, butiksvinduet, væggen eller et helt femte sted.

 

Benyt nedenstående designer til at bestille foliebogstaver. NB: vi kan ikke lave Emoji,ideogrammer og smileys i skære folie.

Indtast tekst (Klik ENTER for flere linjer)

Forhåndsvisning

cm
cm
Skriv din tekst her

Bogstav højde

Total mål (Alle linjer i cm)

Højde

Bredde

Skrifttype

Spejlvendt

Justering

Fed

BoldIcon

Mat farve :

Antal:

pr. stk

0

Samlet pris

0

Brug for hjælp til bestilling?

Har du problemer med at bestille med vores overstående foliedesigner?
Ønsker du at bestille motiver som f.eks. logoer eller har du blot brug for en anden skrifttype til din folietekst kan du kontakte os på kontakt@foliepartner.dk hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi leverer foliebogstaver og selvklæbende bogstaver til følgende formål:

Streamers

Bådnavne

Skilte

Vinduer

Autoreklamer

Office branding

Bilreklame

Postkasser

Folie til væg

Foliebogstaver og selvklæbende bogstaver til bil

Det kan være en særdeles effektiv form for markedsføring at montere folie på sin firmabil. Folie til bil bliver leveret til både privatkunder og erhverv, men løsningen er mest anvendt blandt erhvervskunder. Der er mulighed for folieindpakning af alle typer biler, firmabiler og varevogne. Kører du ofte rundt på vejene i din firmabil, kan det være fordelagtigt at montere foliebogstaver og selvklæbende bogstaver på den. Hermed vil du kunne øge kendskabsgraden og komme igennem med din virksomheds budskab til rigtig mange mennesker. Der er dermed tale om bilreklame, hvor du f.eks. kan oplyse firmanavn, cvr-nummer, telefonnummer, hjemmeside og slogan på din bil. Det mest synlige sted på bilen vil typisk være bagenden, hvor man med fordel kan montere folietekster. Ved at placere folie på bagenden af sin bil vil reklamen blive set, uanset om du kører på motorvejen, kører på landet eller holder for rødt.

Pr. 1. januar 2013 skal der på firmabiler og varevogne være oplyst følgende på begge sider af bilen:

Virksomhedsnavn eller logo

CVR-nummer

Find alle reglerne her

Er du ejer af en firmabil og / eller varevogn, kan du med nemt overholde disse regler ved at bestille selvklæbende bogstaver og montere dem på din bil. De overstående regler gælder for alle biler udstyret med gule plader. Med bildekoration i form af folielogo kan du blive særdeles synlig i gadebilledet. Når du modtager dine personlige folietekster, vil du hurtigt og nemt kunne montere dem på din bil. Hvilke farver, størrelser og teksttyper du vil anvende er helt op til dig. Det er altså kun fantasien der sætter grænser, hvis du ønsker folie til din bil. Vi henviser dig her til vores monteringsguide, som vi anbefaler dig at benytte for korrekt montering. Vær opmærksom på at der er forbud mod at placere streamere / folietekster på bilens forrude. Placeringen af foliebogstaver og tal er på muligt på bilens øvrige overflader, såfremt teksten ikke reducerer udsynet.

Til erhvervskunder er der også mulighed for at bestille selvklæbende folie til skilte, reklame folie, folielogo og facadebogstaver til et butiksvindue.

Design wallstickers / folie til væg

Wallstickers og folie til væggen er ligeledes en mulighed for både private- og erhvervskunder. I de seneste år er det igen blevet moderne at dekorere sine vægge med wallstickers, som kan monteres på vægge på arbejdspladsen såvel som i private hjem. Ønsker man at give et værelse et nyt og friskt look, så vil det være oplagt at overveje folie til væggen. Takket være selvklæbende folie kan du lave dine egne, personlige wallstickers med et motiv eller et citat, som har stor betydning for dig. Ved at anvende folietekster slipper du for at bruge en masse tid og penge på maling og tørring. Følger man vores simple guide, vil man hurtigt og nemt kunne montere den bestilte wallsticker på væggen. Wallsticker tekster er et hit hos både unge og gamle, da det kan være med til at sætte et personligt præg på et værelse. Når du bestiller folie til din væg, kan du designe dine tekster og bogstaver, præcis som du ønsker det.

Du kan dermed designe et unikt wallsticker bestående af selvklæbende bogstaver og / eller tal, som ingen andre hængende i deres hjem eller kontor.

Det er op til dig, om du ønsker et stort eller småt folieprint til din væg. Du kan bestille små wallstickers bestående af et kort citat eller lignende, eller du kan bestille større wallstickers med længere citater, digte eller noget helt tredje. Folie til væg vil være oplagt at bestille til børneværelset, kontoret eller soveværelset, som trænger til at blive frisket op med folietekster.

Foliebogstaver til postkasse

Skal du have en ny postkasse og / eller flytte i nyt hus eller lejlighed, så kan det være relevant at købe selvklæbende bogstaver til postkasse. I forbindelse med køb af folie til postkassen kan du naturligvis både købe tal og bogstaver i folie, så der kan stå navne, vejnavn og husnummer på postkassen. Alle vores bogstaver og tal er selvklæbende, således at de er ganske nemme at sætte på postkassen.

Afhængig af størrelsen på din postkasse, kan du designe folietekster og folietal, så de passer bedst til netop din postkasse. Har du en sort postkasse, vil det f.eks. være oplagt at købe bogstaver og tal i hvid, mens sorte bogstaver og tal vil passe bedst til en hvid postkasse. Man behøves som udgangspunkt ikke følge nogen guide for at sætte folietekster på en postkasse. Dog kan du vælge at følge vores monteringsguide, hvis du er i tvivl om, hvordan folien skal monteres. Når man køber folietekster og foliebogstaver til postkassen, så er det vigtigt, at kvaliteten er hundrede procent i orden. En postkasse bliver udsat for meget blandede vejrforhold i et land som Danmark - sol og blæst såvel som regn og sne. Derfor leverer vi kun folie i højeste kvalitet, så folien på din postkasse ikke bliver påvirket af de danske vejrforhold.

Mangler du navneskilt til postkasse eller et decideret skilt til postkasse, så kan du designe folie med det samme.

Bogstaver til postkasse

Kvalitet på vores foliebogstaver

De varierende vejrforhold i Danmark betyder som tidligere nævnt, at det er afgørende, at foliet er i højeste kvalitet. Vi leverer udelukkende folie, som overholder strenge kvalitetskrav. Kvaliteten er afgørende for foliets levetid, hvilket især er afgørende for folie til udendørsbrug på biler, butiksvinduer o.l. Her på shoppen har du derfor mulighed for at designe og bestille folietekster og foliebogstaver, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Dermed får du kvalitet for pengene, når du køber foliebogstaver og folietekster.
Vores standard blanke folie holder minimum 4-5 år udendørs.
Mat folie: Minimum 5-7 år udendørs.
Wallstickers folie: Minimum 3-5 år indendørs.

Udover kvalitet prioriterer vi også brugervenlighed meget højt. Vi mener, at det bør være en selvfølge, at folietekster er nemme at montere på forskellige overflader, derfor sælger vi kun kvalitets folie leveret med overføringstape for nem montering.

Guide til montering

Før man påsætter foliebogstaver på en overflade, så bør man have den basale viden på plads. Anvender man den rette fremgangsmåde sikrer man sig, at foliet bliver monteret korrekt, hvilket er med til at forlænge levetiden.
Vær opmærksom på at overfladen skal være mindst 5 grader før folien kan klæbe.

  1. Rens påsætningsstedet – Før du monterer foliet, skal du sørge for at rense påsætningsstedet grundigt. Det kan du f.eks. gøre med rensebenzin eller sprit, afhængig af om foliet skal påsættes på en bil, væg eller andet. Du bør dog sikre dig, at påsætningsstedet rent faktisk kan tåle sprit eller rensebenzin. Alternativt kan du anvende vand og sæbe, hvis der er tale om en følsom overflade.
  2. Brug malertape – Herefter bør du påsætte et stykke malertape langs toppen af stedet, hvor du vil påsætte foliet. Formålet med dette er at sikre sig, at foliet bliver placeret pænt og lige.
  3. Fjern bagpapiret – Næstefter skal du fjerne bagpapiret til folieteksten, så det er klar til at blive monteret
  4. Brug en folieskraber – Efterfølgende skal du bruge en folieskraber, så foliet sidder godt fast på overfladen. Denne skraber kan ligeledes bruges til at skrabe luft og vand væk, som evt. sidder under foliet.
  5. Fjern beskyttelsespapiret – Når foliet sidder ordentligt fast og er fri for luft- og vandbobler, så kan beskyttelsespapiret fjernet. Du bør fjerne beskyttelsespapiret ved at trække forsigtigt i papiret i en vinkel på 180 grader.

Så simpelt er det at købe folietekster hos FoliePartner.dk

Design dine personlige folietekster og wallstickers

Modtag dine bestilte selvklæbende bogstaver med posten indenfor få dage

Monter dine foliebogstaver og folietekster ved hjælp af vores simple monteringsguide.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top