Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Foliebogstaver til vinduer

Selvklæbende foliebogstaver til vinduer er en billig og effektiv form for markedsføring, som du oven i købet let selv kan designe og montere, så du sparer udgifterne til montage. Foliebogstaver til vinduer egner sig godt både til faste budskaber, fx firmanavn, og sæsonbudskaber i forbindelse med jul, påske eller Black Friday.

Hvorfor bruge foliebogstaver til vinduer?

Billig og effektiv markedsføring.

Virker 24/7 - også udenfor åbningstid.

Holder sig godt og kan tåle almindelig vinduesvask.

Design foliebogstaver til vinduer via nedenstående designer

Hvilke mål skal du bruge?

Hos os er der tre måder man kan vælge størrelse på, du kan indtaste en bredde, en højde eller en grundhøjde.

Bredde eller højde
Bredde eller højde bruges i de tilfælde, hvor du har brug for at styre tekstens bredde eller højde, fx hvis det er vigtigt for dig, at teksten skal være 50 cm i bredden eller 10 cm i højden (og hvis du ikke skal bestille forskellige tekster i nøjagtigt samme skriftstørrelse).

Da det er den enkelte skrifttype, der definerer målene, kan du ikke vælge både en specifik højde og bredde, du er nødt til at vælge, om det er bredde eller højde, der er vigtigst for dig.

Grundhøjde
Vi anbefaler, at du bruger grundhøjden, hvis du skal bestille flere forskellige tekster, som skal have samme skriftstørrelse (fx til forskellige navneskilte til dørene på kontoret). Totalhøjden svinger lidt alt efter, om man taster et j ind der rager ned eller et h der rager op.

Ved at vælge en samme grundhøjde ved bestilling af forskellige tekster sikrer du, at skriftstørrelsen er ens (dvs. at de enkelte bogstaver har nøjagtigt samme størrelse) på tværs af tekster.

Foliebogstaver mål

Hvorfor sætte foliebogstaver på dine vinduer?

Vinduerne er der jo i forvejen, så det er næsten dumt ikke at benytte dem som reklamesøjler med salgsbudskaber, der kan lokke potentielle kunder i butikken.

Billig og effektiv markedsføring, der holder i flere år

En af fordelene ved foliebogstaver til vinduer er, at du får få penge får effektiv markedsføring af din virksomhed, da foliebogstaverne kan holde i flere år. Det er altså en billig markedsføringsform, da man kun betaler for selve foliet og ikke har løbende udgifter. Så har du nogle gode faste tilbud i butikken, fx to varer for ens pris, faste rabatter på bestemte mærker, eller fører du nogle gode brands, som er populære hos din målgruppe, er det oplagt at bruge vinduerne som reklameskilte ved at sætte selvklæbende foliebogstaver på dem.

God reklame også uden for åbningstid

Har du butik i gågaden eller ud til en trafikeret vej er du priviligeret, fordi masser af potentielle kunder dagligt - både inden- og udenfor butikkens åbningstid - bliver eksponeret for dine budskaber på vinduerne. På den måde kan du ved at sætte foliebogstaver på vinduerne potentielt spare masser af dyre annoncekroner.

Nem montering og vedligeholdelse af foliebogstaver til vinduer

En tredje stor fordel ved at bruge sine vinduer som reklamesøjle er, at det er nemt at montere og vedligeholde foliebogstaverne. Som udgangspunkt kræver foliebogstaverne ingen vedligeholdelse. Det kan dog være anbefalelsesværdigt at vaske vinduerne regelmæssigt, så reklamen står så skarpt som muligt. Når du skal montere foliebogstaver på vinduer, anbefaler vi, at du følger vores guide, som guider dig gennem processen trin-for-trin.

Design dine egne foliebogstaver til vinduer eller modtag et tilbud på en specialordre

Design klistermærkerne til bilen med fx virksomhedsnavn, slogan og cvr-nummer via foliedesigneren ovenfor og husk, at når du lægger 2 eller flere identiske designs i kurven, får du automatisk mængderabat.

Vi har udviklet en nem og overskuelig foliedesigner, hvor du kan vælge skrifttype, skriftstørrelse og farve til dine bogstaver. Du behøver dermed ikke have nogen særlige egenskaber indenfor design, da vores foliedesigner kan anvendes af alle. Har du brug for en helt bestemt skrifttype, som ikke er i designeren, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en specialordre med lige præcis din foretrukne skrifttype.

Når du har designet dine foliebogstaver til vinduerne ovenfor og gennemført bestillingen, producerer vi din vinduesfolie hurtigst muligt. Levering sker indenfor 1 til 3 hverdage, og så er du klar til at montere bogstaverne på vinduerne med det samme.

Ønsker du at kombinere bogstaverne med figurer, dit logo eller andre motiver i udskåret folie, har du også mulighed for at uploade din egen printfil og bestille konturskårede klistermærker i folie til dine vinduer.

Tips til hvordan du skal placere foliebogstaverne på vinduet

Når du skal vælge, hvor foliebogstaverne skal sidde på vinduerne, er det vigtigt at tænke over, hvor forbipasserende er mest tilbøjelige til at kigge hen. Selvom du måske synes, at en høj placering kan være fordelagtig, fordi bogstaverne så ikke står i vejen for de udstillede varer, er det sjældent en god ide, hvis du gerne vil have, at folk læser dit budskab.

De fleste mennesker har nemlig tendens til at kigge skråt nedad, så en placering under øjenhøjde vil være optimalt, specielt hvis det er et udsalgsbudskab eller andet salgsargument, du ønsker at kommunikere med vinduesbogstaverne.

Hvis de forbipasserende desuden kommer i fart, fx på cykel eller i bil, anbefaler vi dig at bruge så store bogstaver til vinduerne som muligt, så budskabet er let at afkode. Derfor er det også en kunst at holde teksten så kort som muligt, uden at meningen forsvinder, samt at vælge en letlæselig skrifttype.

Montering af foliebogstaver til vinduer

Før du sætter foliebogstaver på vinduet, er det en god ide at gennemlæse monteringsvejledningen grundigt, så du sikrer den korrekte fremgangsmåde og dermed den længst mulige levetid for folien.

OBS: Vinduesglasset skal være mindst 5 grader varm, inden du monterer foliebogstaverne, så folien klæber optimalt.

 

  1. Rens vinduet  Inden du påbegynder montagen af bogstaverne, skal du sørge for at rense vinduesglasset grundigt, så der ikke sidder sandkorn eller andet snavs på ruden. Start eventuelt med at vaske vinduerne med almindelig vand og sæbe og benyt herefter sprit eller isopropylalkohol for at fjerne yderligere snavs, fx ved hjælp af vores små renseservietter.
  2. Benyt malertape til placering – Nu kan du sætte et stykke malertape langs toppen af det sted på vinduet, hvor du vil bogstaverne. På den måde sikrer du, at folien bliver placeret flot og lige.
  3. Fjern bagpapiret – Herefter er du klar til at fjerne bagpapiret fra foliebogstaverne, så bogstaverne er klar til at blive monteret på glasset.
  4. Brug en folieskraber – Brug nu en folieskraber til at skrabe bogstaverne god fast på glasset. Folieskraberen kan også bruges til at skrabe luft og vand væk under bogstaverne, så bogstaverne er klæbet 100 % til glasset.
  5. Fjern bageskyttelsespapiret – Når foliebogstaverne sidder ordentligt fast på vinduet og er fri for eventuelle luft- og vandbobler, er du klar til at fjerne beskyttelsespapiret. Du bør fjerne beskyttelsespapiret ved at trække forsigtigt i papiret fra øverste venstre hjørne i en vinkel på 180 grader. Hvis et bogstav skulle være ved at følge med beskyttelsespapiret, kører du bogstavet og beskyttelsespapiret tilbage på ruden og skraber lidt ekstra på bogstavet, før du igen forsigtigt prøver at trække beskyttelsespapiret af.
  6. Varm folien efter – Når foliebogstaverne er fæstnet på vinduet og beskyttelsespapiret er trukket af, er det vigtigt, at du varmer folien efter med en varmepistol eller alternativt en føntørrer, som du indstiller til højest mulig varme. Dette er for at sikre, at klæberen klæber optimalt, så dine bogstaver får længst mulig holdbarhed på vinduet.
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top