Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Værktøj

Her finder du et udvalg af værktøjer og tilbehør til foliemontering. Vi tester selv alle vores produkter og forhandler ikke noget, som vi ikke kan sige god for. Når man monterer folie er værktøjet utrolig vigtigt for et godt resultat, og derfor forhandler vi udelukkende kvalitetsprodukter, som gør din montering af folien meget lettere.

Er du i tvivl om, hvilket værktøj, du har brug for til monteringen af din folie? Vi har lavet en lille guide ud fra forskellige produktkategorier nedenfor, så du hurtigt kan få et overblik over, hvad du bør vælge af værktøj til monteringen af folien.

Lyn-guide i valg af værktøj til dit folieprojekt

Find din produktkategori nedenfor og læs, hvilket værktøj vi anbefaler dig at benytte ved monteringen af din folie.

Wallstickers

Vælg: Renseservietter samt folieskraber med filt.

Forklaring: Hvis din wallsticker skal monteres på en ujævn overflade, fx en væg beklædt med tapet eller glasvæv, er en folieskraber med filt på den ene side et must. Når du fæstner din wallsticker på væggen, bruger du typisk folieskraberens side uden filt til at skrabe på overføringspapiret, men når overføringspapiret er fjernet og bogstaverne sidder på væggen, er filtsiden af folieskraberen ideel til at gnubbe bogstaverne nænsomt ind i væggens eventuelle ujævnheder, så du optimerer wallstickerens klæbeevne.

Foliebogstaver og bogstaver til postkasse

Vælg: Renseservietter og folieskraber med filt samt evt. glasskraber eller folieskraber til afmontering af gamle bogstaver.

Forklaring:

Bådfolie

Vælg: Renseservietter samt folieskraber med eller uden filt.

Forklaring:

Bilreklame

Vælg: Renseservietter samt folieskraber med eller uden filt.

Forklaring:

Folie i metermål, matteret folie og tavlefolie

Vælg: Renseservietter, folieskraber med filt samt hobbykniv.

Forklaring:

Klistermærker og labels

Vælg: Renseservietter og folieskraber med filt samt glasskraber eller folieskraber til afmontering af gamle klistermærker.

Forklaring:

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top