Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Folie til skabe

Hvorfor smide ud og købe nyt, når du med lidt selvklæbende folie kan friske dine skabe op, så de får et helt nyt udtryk og bliver moderne igen? Bestil folie til dine skabe i metermål nedenfor og:

Spar dig selv for at bruge mange tusind kroner på et nyt køkken

Undgå besværet med maling, der skal påføres ad flere omgange i jævne lag

Få et helt nyt og frisk look for billige penge

Vores folie til skabe er let at skære ud, det eneste du behøver til formålet er en folieskraber med filtkant, en saks og en hobbykniv.

Folien har en bredde på 63 cm eller 126 cm og ved bestillingen angiver du blot det antal meter du har brug for, så skære vi folien ud i det ønskede mål. Vær opmærksom på at folien ikke er med en spærre i, så på nogle overflader vil man kunne skimte baggrunden den er monteret på igennem folien. Der kan bestilles en farveprøve for at teste folien af og se farve live da skærm farve ikke altid matcher 100%

Benyt nedenstående meter beregner til at bestille folie til skabe i dine ønskede mål

Folie til skabslåger

Opfrisk garderobeskabet, skabene i din entré eller dit køkken med Foliepartners folie til skabslåger. Vores folie er let at arbejde med og giver din bolig nyt liv på nul komma fem og uden store omkostninger til maling eller udskiftning af møbler. De før så triste eller umoderne skabslåger blæser pludseligt et frisk pust i gennem rummet. Samtidig giver folien dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på indretningen, så du opnår din egen unikke stil.

Folie til køkkenlåger

Er du blevet træt af farven på dine køkkenlåger, men har du ikke lige 50.000 kroner til et nyt køkken, så er det heldigt, at selvklæbende folie til køkkenlåger er både billigt, flot og let at montere selv. Du bestiller blot den ønskede farve i det ønskede metermål ovenfor og så modtager du folien indenfor få dage med posten. Monteringen af folien på dine køkkenlåger klarer du nemt selv ved hjælp af nedenstående guide, der består af 6 hurtige trin.

Montering af folie på låger

Når folien ankommer med posten er du klar til at give dine låger en makeover. For at sikre dig det bedste resultat er det vigtigt, at du overholder følgende vejledning omkring montering af folie på låger:

 

  1. Rengør dine låger - Sikr dig at dine låger er både rene og tørre inden du begynder montering af folien. Det er vigtigt at gøre lågerne rene også på bagsiderne, da folien skal om på indersiden og fæstnes. Brug først helt almindelig vand med sæbe til at rengøre lågerne med og afslut med at rense lågerne af med husholdningssprit, så du får fjernet eventuelle fedtrester
  2. Afmontér lågerne - Du kan godt montere folien, mens lågen sidder i hængslerne, men det er lettere at få et godt resultat, hvis du afmonterer lågen og samt håndtag og hængsler.
  3. Skær folien ud - Skær ca. 4-5 cm større end lågens overflade, så der er noget til at bukke omkring lågerne.
  4. Montér folien:
    1. Læg folien ned på dit spisebord og træk forsigtigt 10-15 cm af folien fra bagpapiret og lad det hvile ovenpå folien. Klip bagpapirsflappen lige af og placér folien på skabslågen dér, hvor den skal monteres.
    2. Stik fingrene forsigtigt ind under det løsnede stykke folie og fæstn forsigtigt folien på skabslågen - først med fingrene og efterfølgende med folieskraberen, når de første centimer klæber på lågen. Opstår der en luftboble, kan du lige så stille trække folien af, indtil du når luftboblen og så bruge skraberen til at fæstne folien igen uden luftboblen. Der skal bruge nogle kræfter med skraberen for at undgå luftboblerne.
    3. Rul nu folien tilstrækkeligt meget sammen til at du kan få fat i bagpapiret og trække det af. Hold både rullen og bagpapiret udstrakt med den samme hånd, så du med den anden hånd kan

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top