Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Folie logoer

Et folie logo kan være interessant for både private forbrugere og selvstændige erhvervsdrivende. Logoer og motiver udskåret i folie kan bruges i mange forskellige sammenhænge og kan være med til at udsende forskellige signaler. Der er mange fordele ved at anvende figurskåret folie, hvilket du kan blive meget klogere på ved at læse videre.

Hvad er folie logoer og konturskåret motiver?

Folie og motiver udskåret i folie er blevet mere og mere efterspurgt på det danske marked. Hvis man bestiller folie logoer / motiver bliver foliet konturskåret, således at de får den helt rette form. Forskellen på konturskåret folie og almindelig folie med printet motiv er, at figurskåret folie bliver leveret uden baggrund. Den helt markante fordel ved konturskåret motiver er dermed, at du får leveret folie med et flottere og mere simpelt design.

Konturskæring kan anvendes, hvis man ønsker at skære i motivets kontur - i daglig tale kaldt motivets omrids. Det er muligt at skære i folie med tal, bogstaver og figurer, som kan tilskæres med det formål, at man får et mere simpelt design sammenlignet med normale klistermærker hvor der er printet oven på hvidt folie.

Konturskåret folie kan skæres i netop den form du ønsker. Foliet vil kunne benyttes inde såvel som ude, og foliet er desuden aftageligt fra de fleste overflader, hvis du skulle gå hen og fortryde.

Folie logo

Konturskåret motiver eller printet klistermærker?

Det er langt fra alle, som vil finde det relevant at købe konturskåret folie.
Har du et avanceret logo eller andet motiv med mange farver, vil det være en bedre løsning at få printet dit motiv på folie.
Kontakt os for et gratis tilbud på konturskåret eller printet motiver.

Dog vil konturskæring være en stor fordel, hvis man ønsker et simpelt folie logo / motiv til sin virksomhed. Folie motiver og logoer kan bl.a. bruges til biler, skilte og både, ligesom det kan bruges på væg som office branding på kontorer eller som wallstickers. Det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser når det kommer til figurskåret folie.

Det vil også være muligt at producere streamers, advarselsmærker, facadeskilte og meget mere, som er skåret ud i folie. Folie kan med enkelte undtagelser monteres på alle tænkelige overflader.
Konturskåret logoer og / eller motiver til bilen er en smart og effektiv måde at øge kendskabsgraden til sin virksomhed.

Du skal altså vælge konturskåret folie, hvis du gerne vil have et simpelt folie logo / motiv og gerne vil undgå en hvid baggrund.
Ønsker du at købe wallstickers til din virksomhed eller private hjem, så er det ligeledes muligt at anvende konturskåret folie.

Ønsker du et folie logo eller motiv, så er der ingen begrænsninger, hvad angår hverken farvevalg eller størrelse. Prisen på konturskåret folie afhænger af en række faktorer, som bl.a. de ønskede farver og størrelse på figuren som skal udskæres. Vi har dermed ingen officielle priser på figurskåret logo / motiv, men konturskåret motiver og moderne simple logoer kan ikke desto mindre købes til overkommelige priser.

Vælg den rette placering til dit folie logo

Inden du monterer dit indkøbte figurskåret folie, bør du overveje grundigt, hvor du vil placere det. Uanset om man placerer foliet på sin varebil, skilt eller et helt tredje sted, så er det afgørende, at man vælger den placering, hvor foliet er mest synligt for omverdenen.

Når du skal vælge den rette placering til dit logo eller motiv, så skal du overveje, hvor dit logo vil kunne ses af flest personer i trafikken. Først og fremmest er det naturligvis afgørende, at du har valgt en tilpas stor størrelse til dit folie logo, ligesom farvevalget har afgørende betydning for synligheden. Hvis logoets grundfarve er den samme farve som bilen, vil det f.eks. ikke være muligt at opnå den optimale synlighed. Det gælder dermed om at købe et figurskåret logo / motiv, som er synligt og kan ses på en vis afstand. Der er ingen krav om, hvor mange bilreklamer du må placere på din bil. I princippet kan du altså placere logoer og motiver på alle bilens flader pånær vinduerne, så dine påsatte folie logoer kan ses fra alle vinkler i trafikken.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top