fbpx

Folie i metermål

Køb folie i metermål, hvis du skal dekorere dine vinduer, blænde dem af eller bare vil have matterede ruder. Du kan også bruge folie i metermål til at give dine vægge, skabe eller møbler nyt liv og look med folie i mange forskellige farver. Eller måske har du lyst til selv at skære folien ud i helt egne former og mønstre? Det er lettere end du tror. Med folie i metermål er det kun fantasien, der sætter grænser!


Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Folie til skabe

Folie til skabe

View more
Matteret folie

Matteret folie

View more
Selvklæbende folie

Selvklæbende folie

View more
Folieværktøj

Folieværktøj

View more

Mange anvendelsesmuligheder

Folie selvklæbende

Hvorfor vælge folie? Selvklæbende folie har den fordel frem for for eksempel maling, at du ikke skal igennem en langsommelig proces med at give din overflade grunder og efterfølgende 2-3 lag maling, som hver især først kan påføres, når det foregående lag er helt tørt og nedslebet. Med en folie, der er selvklæbende, bliver dit projekt meget mere overskueligt og du hurtigere færdig og klar til at nyde resultatet af dit arbejde! Folie med selvklæbende egenskaber er samtidig et godt alternativ til konstant nedrullede gardiner, f.eks. i din bagbutik eller i personaleindgangens glasdør, når du vil undgå, at folk kan kigge ind, men samtidig gerne vil have dagslys ind i rummet.

Selvklæbende folie

Selvklæbende folie er den perfekte løsning, hvad enten du kigger på udsmykning af dine butiksvinduer, fornyelse af farverne på dine vægge eller hylder, eller du er på jagt efter afskærmning af en glasrude. Hos Foliepartner finder du altid lige præcis den selvklæbende folie, der passer til dit aktuelle behov, og har du brugt for rådgivning eller sparring, står vi altid til rådighed og giver dig hurtig respons, så du kan få det allerbedste resultat. Står du overfor at skulle fjerne gammel selvklæbende folie, før du monterer nyt, så finder du en række nyttige tips og redskaber i vores værktøjssektion her på siden, og har du spørgsmål til fremgangsmåden, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at få den selvklæbende folie af uden at ridse glasset eller ødelægge den overflade, folien er monteret på.

5/5 (2 Reviews)