Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Folie i metermål

Selvklæbende bogstaver har et hav af spændende anvendelsesmuligheder både til markedsføringsformål og til sjove eller praktiske formål i hjemmet eller i forbindelse din hobby. Design let dine egne selvklæbende bogstaver - du bestemmer selv tekst, størrelse og farve - og så sender vi bogstaverne til dig, som du hurtigt og nemt selv klæber på din bil, båd, postkasse eller noget helt fjerde. Vores selvklæbende bogstaver fås i mange forskellige farver samt i mat folie. Vælg dit produkt nedenfor og se de mange muligheder!

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Mange anvendelsesmuligheder

Folie selvklæbende

Hvorfor vælge folie? Selvklæbende folie har den fordel frem for for eksempel maling, at du ikke skal igennem en langsommelig proces med at give din overflade grunder og efterfølgende 2-3 lag maling, som hver især først kan påføres, når det foregående lag er helt tørt og nedslebet. Med en folie, der er selvklæbende, bliver dit projekt meget mere overskueligt og du hurtigere færdig og klar til at nyde resultatet af dit arbejde! Folie med selvklæbende egenskaber er samtidig et godt alternativ til konstant nedrullede gardiner, f.eks. i din bagbutik eller i personaleindgangens glasdør, når du vil undgå, at folk kan kigge ind, men samtidig gerne vil have dagslys ind i rummet.

Selvklæbende folie

Selvklæbende folie er den perfekte løsning, hvad enten du kigger på udsmykning af dine butiksvinduer, fornyelse af farverne på dine vægge eller hylder, eller du er på jagt efter afskærmning af en glasrude. Hos Foliepartner finder du altid lige præcis den selvklæbende folie, der passer til dit aktuelle behov, og har du brugt for rådgivning eller sparring, står vi altid til rådighed og giver dig hurtig respons, så du kan få det allerbedste resultat. Står du overfor at skulle fjerne gammel selvklæbende folie, før du monterer nyt, så finder du en række nyttige tips og redskaber i vores værktøjssektion her på siden, og har du spørgsmål til fremgangsmåden, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at få den selvklæbende folie af uden at ridse glasset eller ødelægge den overflade, folien er monteret på.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top