Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

Dobbeltsidet klistermærke

Har du brug for dobbeltsidede klistermærker til montering på butiksvinduer, bilruder og lignende, så det kan ses på begge sider? Bestil nedenfor idag og modtag dem med posten inden for ganske få dage.

 

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Mange anvendelsesmuligheder

Hvor bruger man typisk et dobbeltsidet klistermærke?

Det smarte ved et dobbeltsidet klistermærke er, at man kan bruge det på eksempelvis en butiksrude og så have samme budskab til kunder på gaden og inde i butikken samtidig med, at det ser langt pænere ud, end hvis der på indvendig side kun er en hvid kontur af et klistermærke ud mod vejen.

Du kan bruge et dobbeltsidet klistermærke både indendørs og udendørs.

Hvilken type folie bruges til dobbeltsidede klistermærker?

Vi printer de dobbeltsidede klistermærker på en kraftig folie, der er nem at montere. Det er desuden en støbt hvid folie, der giver et flot print. Klæberen (limen) er en klar og robust klæber, som sikrer, at klistermærket sidder fast uden at hjørnerne begynder at løsne sig. Sammen med klistermærkerne modtager du naturligvis en udførlig, men overskuelig monteringsvejledning, så du får et flot resultat på dine vinduer.

Hvordan er holdbarheden af er dobbeltsidet klistermærke?

Vores digitalprintede logomærker har en udendørs holdbarhed på 0-1 år uden laminat og på 5-7 år, når du vælger at få lavet klistermærker med laminat. Laminat forbedrer printets holdbarhed overfor UV-strålerne fra solen og mekanisk slid ved eksempelvis en tut i vaskehal.

Hvordan leveres de dobbeltsidede klistermærker?

De dobbeltsidede klistermærker leveres enten i ark eller som løse mærker afhængig af, hvor store de er. Hvis du har specifikke ønsker til, hvordan de skal leveres, så skriv dette i kommentarfeltet ovenfor.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top