Skip to content

GRATIS FRAGT

For ordre over 350kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

0
0,00 DKK

Cart

Ingen varer i kurven.

Bogstaver til postkasse

Design og bestil nemt og billigt dine selvklæbende bogstaver til postkasse via designmodulet nedenfor og få robuste bogstaver til din postkasse, der kan klare vind og vejr samt sikrer, at din post ikke lander i din nabos postkasse. Vores bogstaver passer til alle typer postkasser, både plastik, aluminum mv., så du skal blot vælge, hvilken farve, der vil give mest synlighed på din postkasse.
Benyt nedenstående meter beregner til at bestille folie til postkasse
NB: vi kan ikke lave Emoji,ideogrammer og smileys i skære folie.

Indtast tekst (Klik ENTER for flere linjer)

Forhåndsvisning

cm
cm
Skriv din tekst her

Bogstav højde

Total mål (Alle linjer i cm)

Højde

Bredde

Skrifttype

Spejlvendt

Justering

Fed

BoldIcon

Mat farve :

Antal:

pr. stk

0

Samlet pris

0

Navn til postkasse

Når du bestiller navn til din postkasse, er det vigtigt at overveje, hvor bredt navnet kan blive uden det overskrider bredden på din postkasse. Vores designmodul tager udgangspunkt i en standard-postkasse, så hvis du har en helt klassisk postkasse, sørger vores designmodul automatisk for, at dit navn ikke bliver for langt i forhold til postkassen. Skulle din postkasse være meget smal, må du lige derud en gang og måle op, så du selv kan tjekke, at længden på dit navn ikke overstiger bredden af din postkasse. Designmodulet fortæller dig hele tiden, hvor mange centimeter lang navnet bliver, når du indtaster det ovenfor.

Navneskilt til postkasse

Har du nogensinde oplevet, at din post blev afleveret til den forkerte postkasse, fordi navn og husnummer på din postkasse var skallet af eller falmet til usynlighed? I så fald er det da bare med at få bestilt et navneskilt til postkassen med det samme. Et navneskilt fra FoliePartner er en nem, hurtig, billig - og holdbar løsning. Bestil i dag, så modtager du dit navneskilt til postkassen indenfor få dage.

Guide Til Montering

Før man påsætter foliebogstaver på en overflade, så bør man have den basale viden på plads. Anvender man den rette fremgangsmåde sikrer man sig, at foliet bliver monteret korrekt, hvilket er med til at forlænge levetiden.

Vær opmærksom på at overfladen skal være mindst 5 grader før folien kan klæbe under 5 grader kan man bruge en hårtørrer.

 

  1. Rens påsætningsstedet - Før du monterer foliet, skal du sørge for at rense påsætningsstedet grundigt. Det kan du f.eks. gøre med sprit, isopropylalkohol eller vores renseservietter som indeholder isopropylalkohol. Du bør dog sikre dig, at påsætningsstedet rent faktisk kan tåle sprit eller isopropylalkohol. Alternativt kan du anvende vand og sæbe, hvis der er tale om en følsom overflade.
  2. Brug malertape - Herefter bør du påsætte et stykke malertape langs toppen af stedet, hvor du vil påsætte foliet. Formålet med dette er at sikre sig, at foliet bliver placeret pænt og lige.
  3. Fjern bagpapiret - Næstefter skal du fjerne bagpapiret til folieteksten, så det er klar til at blive monteret
  4. Brug en folieskraber - Efterfølgende skal du bruge en folieskraber, så foliet sidder godt fast på overfladen. Denne skraber kan ligeledes bruges til at skrabe luft og vand væk, som evt. sidder under foliet.
  5. Fjern beskyttelsespapiret - Når foliet sidder ordentligt fast og er fri for luft- og vandbobler, så kan beskyttelsespapiret fjernet. Du bør fjerne beskyttelsespapiret ved at trække forsigtigt i papiret i en vinkel på 180 grader.
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top