Skip to content
Trustpilot

GRATIS FRAGT

For ordrer over 499kr

GRATIS FIL-TJEK

Før produktion

HURTIG LEVERING

1-3 arbejdsdage

AFMONTERING AF FOLIEBOGSTAVER

Afmontering af gamle folietekster og motiver

Det skal du bruge: Folieskraber til afmontering uden ridser, klud, sæbevand og sprit eller renseservietter.

  1. Vask overfladen med vand og sæbe – Før du afmonterer folie anbefaler vi, at du renser den overflade, du skal afmontere på, grundigt. Det er vigtigt at rense overfladen med sæbevand, FØR du begynder at afmontere gamle klistermærker, da du ellers risikerer at skrabe med sandkorn og andet skidt, hvilket kan resultere i ridser i overfladen.
  2. Afmonter evt. gamle foliebogstaver ved hjælp af folieskraberen – Når skidt og sand er fjernet, er du klar til at afmontere de gamle klistermærker ved hjælp af folieskraberen til afmontering uden ridser eller ved at få en negl under folien. Varm folien lidt op med en varmepistol eller hårtørre så limen og folien bliver blød og smidig og sæt skrabere ind mod en kant eller hjørne af klistermærket og skrab forsigtigt et hjørne af folien fri. Når du har nok folie fri af overfladen, tager du fat med pege- og tommelfinger og trækker forsigtig klistermærket af i en vinkel på 180 grader.
  3. Rens overfladen igen – Når de gamle mærker af afmonteret, skal du rense overfladen grundigt igen med f.eks. sprit, isopropylalkohol eller vores renseservietter. For monterer du de nye foliebogstaver ovenpå limrester fra gamle klistermærker, bittesmå sandkorn eller andet skidt, risikerer du, at de nye tekster ikke klæber optimalt - og dermed ikke får den bedst mulige holdbarhed.
  4. Monter de nye foliebogstaver  – Nu er du klar til at montere dine nye foliemærker. Find den monteringsguide, der passer på dit folieprojekt her.

Anbefalinger ved montering af foliebogstaver

For at få det bedste resultat anbefaler vi dig at bruge det rette værktøj.

Der er mange forskellige typer overflader og dermed også mange forskellige indvirkninger på folien. Derfor kan Foliepartner ikke holdes ansvarlig for eventuelle problemer ved opsætningen eller nedtagningen af foliebogstaverne og vi refunderer ikke beløbet i tilfælde af fejlmontering.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll To Top